přátele, takhle to vypadá, když své děti ožerete. smutný pohled.

dopoledne zalito, večer foceno

Po 24h od zalití.

Bohužel, stejný problém postihuje i druhý kybel.
nyní jim již začínají listy skomírat odspodu taky. Jsou už dost podobné té první fotce. (fotku současného stavu nemám)
Prokypřil jsem to at to co nejrychleji proschne. Ale nevím nevím s tym prvním kyblem.
Berte to jako výstrahu, že přelívat ukvapeně se nevyplácí.
Poprosím ještě o zhodnocení zkušenějších očí, jestli i ostatní rostliny jsou taky přelité.

Rajče

Kozí rohy. Okraje spodních listů jsou takové přihnuté dolů. Jsou ale poměrně tuhé až bych skoro řekl suché(nikoliv mrtvě suché). Spodní fotka je celková rostlina. Horní patro je takové hrbolaté. Ale to asi tak dělá. Barva je poměrně zdravá(lehce tmavě zelená). Tmavé fleky, které se mohou na listech na spodní fotce zdát, nejsou fleky, ale špatný úhel světla dopadající do foťáku.
Zasazeny v loňské hlíně+koňský hnůj(to vše smícháno asi 1:1na podzim a necháno se rozložit přes zimu venku). Mám pocit, že už taky nerostou.
A trochu mimo problém, zkuste prosím posoudit, jestli kytkám nalevo, těm v kozlech, chybí nějaký ten prvek. Měly by mít barvu jako ta kytka v radegastu napravo. Zatím jsem nehnojil(pouze dnes jsem trochu přilil dusíku amonného té nejmenší) a jsou v čistém univ.zahr.subs.s hnojivem na 6týdnů. Jsou v tych petkách tři týdny. Celkově jsou od 1.února. A zdá se mi, že oproti jiným kytkám se jim nějak zastavil či zpomalil růst. Rostlinky nalevo jsou všechny takto lehce zesvětlezelenalé. Není to ještě moc světlezelené až žluté. Ale jde vidět, že lehce jsou.
děkuji
děkuji