Už se holky klubou ...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Už se holky klubou ...
Je to radost pohledět! Chystáš se v Kolíně kolonizovat farmářské trhy? 

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
KdepáákColostomizer píše:Je to radost pohledět! Chystáš se v Kolíně kolonizovat farmářské trhy?

PS: Sadbu paprik ,chilli , rajčat a jiné zeleniny tu mají ve velkém a spoustu druhů...ale počítej že s touhle sadbou začínají jezdit až tak koncem března...toliko navštívenka Kolínských trhů.... pro rodinný výlet parááda..

PS 2: Jo a ještě jedna věc..pokud se vydáte na Kolínské trhy (a přijedete do Štítar ) tak kolem 8 až 9 hodiny..počítejte s kolonou na plac.parkoviště (30.-) u trhů a to cca 20 min popojíždění.Lepší je nechat auto na parkovišti u KAUFLANDU (zdarma) a ten kousek cca 10 min chůze dojdete klidnou procházkou...
- Colostomizer
- Stálý člen
Díky za tip, šéfe! Jakožto cizák bych vůbec neměl šanci se o takové akci dozvědět ...
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Krásné papričky, radost pohledět.
Krásný také seznam pěstovaných plodin .... taky jsem už uvažoval o rajčatech ....ale ještě vydržím .. v mých 25°C potom rostou jak zběsilé .... rajčata vyseji až na konci března,
Krásný také seznam pěstovaných plodin .... taky jsem už uvažoval o rajčatech ....ale ještě vydržím .. v mých 25°C potom rostou jak zběsilé .... rajčata vyseji až na konci března,
http://www.foto-tapety.cz
-
- Stálý člen
- Reputace: 0
Jiz vyklicil Black Pear-od seminek chilli, jenze nektere rostliny maji delozni listy fialove jine dozelena, myslite, ze to je mix nebo se barva jeste zvetí a půjde do fialova? Letos poslali náhradní osivo-vloni to měli namíchaný, tak vám nevim 

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
No bohužel ....jak se něco rozjede ve velkém tak není záruka 100% gen.čistoty (viz.semínka-chilli.cz) ...stačí jedna zatoulaná včelička, čmeláček a dílo je dokonáno....
PS: Také jsem od kluků nakupaval semínka a občas se vyklubalo něco trochu jiného než jsem čekal
áále no co...příroda !

PS: Také jsem od kluků nakupaval semínka a občas se vyklubalo něco trochu jiného než jsem čekal
áále no co...příroda !

- Colostomizer
- Stálý člen
Taky mám tu zkušenost, ale žádná tragédie se nekonala ... nakonec byly kukačky lepší než ty správné odrůdy 

-
- Stálý člen
- Reputace: 0
no jsem zvedav co z toho zas vypadne