Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
-
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
Re: Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina
ja som ich prave potreboval ako dekoraciu pre mamu ked chodi na gastrosutaze, tak som vyberal nieco ine...tie odrody co si pisal pestujeme kazdy rok na zahrade, tie su fakt chutne 

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Já už několik let pěstuju, mimo jiné druhy i černá rajčata. Připadá mi, že mají více cukrů, velmi slušný výnos - proti plísním rezistentní nejsou. Taky mám nějaký chladu odolný vyšlechtěný v USA pro potřeby US armády. Taky slušný.
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Zduř , jak se prosím Tě jmenuje ta army odruda..?gandalf píše:Já už několik let pěstuju, mimo jiné druhy i černá rajčata. Připadá mi, že mají více cukrů, velmi slušný výnos - proti plísním rezistentní nejsou. Taky mám nějaký chladu odolný vyšlechtěný v USA pro potřeby US armády. Taky slušný.
Čuste hoši,
mám jen otázečku: Kdypak tak se začínají sázet rajčátka??
Mladá ty papričky už moc nedává
tak aby taky něco měla..
Díky
Mladá ty papričky už moc nedává

Díky
koncem února začátkem březnaPaulos píše:Čuste hoši,
Mladá ty papričky už moc nedávátak aby taky něco měla..
Díky
já budu rajčata dávat kličit možná až na začátku dubna, pač rajče to je plevel, už je pár let pěstuju ale ještěstále nemám vychytané vyštipování respektive zastřihávání, stačí abych nebyl 3 - 4dny na zahradě a z rajčat je vždy prales 

ahoj lidičky jelikož už papričky rostou nebo klíčí a u některých jsou přípravy na výsev v plném proudu co máte letos ještě v plánu pěstovat ? Já jsem se rozhodl to pojmout ve velkém a tak jsem si připravil semínka salátu hlávkového, salátu ledového, kedlubnu bílého,rajčat obřích, rajčat rybízových, dýně obří, ředkvičky , kukuřice cukrová a kukuřice určena k zavařování a pár bylinek jako je marokská máta ,tymián ,rozmarín a oregáno a kdo ví co ještě vymyslím protože moje drahá polovička už šílí tak ať ji alespoň dostanu do Bohnic 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Já budu letos kromě papriček pěstovat hlavně dýně (hokaido, muškátovou a provensálskou) a také rajčátka ... tím se bohatě vysytímproki73 píše:ahoj lidičky jelikož už papričky rostou nebo klíčí a u některých jsou přípravy na výsev v plném proudu co máte letos ještě v plánu pěstovat ? Já jsem se rozhodl to pojmout ve velkém a tak jsem si připravil semínka salátu hlávkového, salátu ledového, kedlubnu bílého,rajčat obřích, rajčat rybízových, dýně obří, ředkvičky , kukuřice cukrová a kukuřice určena k zavařování a pár bylinek jako je marokská máta ,tymián ,rozmarín a oregáno a kdo ví co ještě vymyslím protože moje drahá polovička už šílí tak ať ji alespoň dostanu do Bohnic

p.s.. : Onen zmíněný ústav je od mého sídla vzdálen, co by kamenem dohodil ... Až budeš potřebovat taktickou podporu, tak se ozvi