Doufám, že já sám dospěji se sušením do takového stádia, abych měl takto vyváženou chuť a celkový produkt.
Barone děkuji. Myslím, že obrázek mluví za vše.
To zní rozumně, přeci jen kilo cukru a soli je úplně za jinou cenu, než 1,5 kg hovězího válečku.
Sice jsem nestihl dokument online, ale ČT2 má tento dokument na serveru k dohledání. Je to poučné.Baron z Žop píše: ↑21 úno 2016 08:15Zdar,kdo se bude chtít dozvědět něco o výrobě Biltongu a zhlídnout nějaký info o JARu, jaká to je úžasná zem tak mrkněte dnes v 15.30h na čt2 na dokument Na cestě po jihoafrické Mpumalanze.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti