No s tou palivosti je to individualni. Treba ten Filius blue docela slusne pali i kdyz ma jen kolem 60K SHU.
Ja si dam jednu slusnou uzralou pres 1cm prumer a prijemne to zapali, klolegyne si dala jednu miniaturni a bezela pro mleko hned.
Takze i zalezi na tom jak kdo je zvyklej. Pokud zacinas s palivymi jidly a celkove s chilli. Klidne si kup ruzne druhy at poznas rozdil.
Naopak treba ja nedam najednou samotne cele Habanero co ma kolem 300 000 SHU ani nahodou a nekdo to ma jen na rozjezd.
Treba za rok budu zase otuzilejsi
Minuly vikend jsem dal pulku Jolokie Orange od Loba a ze zacatku pohoda a pak ten najezd to bylo neco.
Takove paleni ze spoda jazyku, zboku a u korene jsem jeste nezazil. Byla to moje prvni milionovka a rozhodne bych ji nedal celou.
Potil jsem se na hlave jako svina, slintal jsem a do 3 minut jsem bezel pro mleko.
Zena se na me podivala a rikala ze me priste u toho natoci, ze ji to prijde jak kdybych byl nejaky fetak kdyz me videla v tom stavu
Kdyz jsem si pak dal druhy den druhou pulku do jidla, tak uz to bylo naprosto v pohode.
Takze i dost zalezi jesti zkousis papricky samotne a nebo s nejakym jidlem.