Co se cedulek týče tak jsem si vyhrál trošku, papír z nějaké krabice a kalendáře, špejle, lepidlo, lihovky a napadlo mě toto, asi mě to pak i víc baví. Jen Aji musím předělat, má mít jiný druh a barvu

Děkuji kámo, laborka... Mno to by měl ze mě radost Petr Polášek
Už je to nějaký ten rok, co jsem je dostal od místního chilli čaroděje Gandalfa s vizí, že jsou dost náladové nebo náročné.Erben61 píše: ↑13 úno 2018 10:18Zdarec Sharku, musím tě podpořit.Nemáš toho sice búhvíjak moc, ale máš pěkný sazenky a ještě lepší cedulky.Tak ať ti letos to pořádně naroste a zaplodí k tvé spokojenosti.Jsem dost zvědav na ty Jolokie PC1 jsou to zajímavý kytky trochu vymykající se trendům, přesto klasika.Moc se teď nevidí. Tak ještě jednou, ať ti to šlape a pálí.
![]()
![]()
Jsou přeneseny z parapetů a nafoceny v kuchyni na lince
Jak jsem ti psal do zpravy, urcite netkanou textilii, propousti porad dost svetla, ale dela to svoje, teplota je o trosku nizsi a rostliny nedostavaji upalBlueShark píše: ↑20 dub 2018 14:34Letos po zkušenostech loňských na balkóně v paneláku, směrovaného na JZ chci vyzkoušet krytí, proti ostrému slunku a hlavně větru, aby to udělalo klima. Jsou tam žbrdliny, ne ty desky co bývají na balkónech v panelových domech. Tedy do výše 1m cca a možná jen 2/3 zábradlí. Poraďte prosím, zvolit fólii aby propouštěla světlo a nebo netkanou bílou textíli? Co bude lepší? Neutlumí pro chilli textil slunce moc? Díky za názory.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti