Oki díky, mám ji tam už necelý měsíc na půlce balkónu, kvůli zvykání rostlin. Uvidíme. Snad to nějak zlepší pěst od loňských let.stankar píše: ↑10 kvě 2018 21:47Jak jsem ti psal do zpravy, urcite netkanou textilii, propousti porad dost svetla, ale dela to svoje, teplota je o trosku nizsi a rostliny nedostavaji upalBlueShark píše: ↑20 dub 2018 14:34Letos po zkušenostech loňských na balkóně v paneláku, směrovaného na JZ chci vyzkoušet krytí, proti ostrému slunku a hlavně větru, aby to udělalo klima. Jsou tam žbrdliny, ne ty desky co bývají na balkónech v panelových domech. Tedy do výše 1m cca a možná jen 2/3 zábradlí. Poraďte prosím, zvolit fólii aby propouštěla světlo a nebo netkanou bílou textíli? Co bude lepší? Neutlumí pro chilli textil slunce moc? Díky za názory.
Osobne jsem chtel bilou netkanku, ale v mistnim obchode meli jen tmave zelenou, tak jsem vzal alespon tu.
BlueShark 2018
Re: BlueShark 2018
Tak už si zvykají za netkankou.
Hodně jich mám doma a půjdou na zahradu, na balkóně max od každého dva druhy, Habanero Red, TSM, Aji Lemon Drop, Fatali White, Fatali Yellow, atd... Dva truhlíky s rajčatama Vilma. A tak nějak bylinky. Hlavně mám na balkóně bordel pač to není ještě vše dodělané, ale už to snad zmáknu, v těch vedrech tam to byl pocuc

Hodně jich mám doma a půjdou na zahradu, na balkóně max od každého dva druhy, Habanero Red, TSM, Aji Lemon Drop, Fatali White, Fatali Yellow, atd... Dva truhlíky s rajčatama Vilma. A tak nějak bylinky. Hlavně mám na balkóně bordel pač to není ještě vše dodělané, ale už to snad zmáknu, v těch vedrech tam to byl pocuc

-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Zdarec. No vidím, že útlum z minulého je zažehnán. Máš to pěkný, chlape špatná a bordel
no to víš, je to složitý všechno poskládat a kdo nic nedělá nic nezkazí, ale ani nevytvoří. Drž se a posílej fotky pěkných vraždiček.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Je to peklo když u Vás pořád prší a máte vše promáčené a utopené a u nás skoro všechna tráva jak seno, jsem zvědav jestli se vůbec někdy obnoví, takové sucho jsem tu deset let nezažil. Hrůza
Pršelo jeden den nedávno a druhý den vše zase jak trout.