tydzej - 2018, poprvé vážně!?
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
Parádní, Nagabrain Choco a Jolokia Peach se mi moc líbí asi budu loudit semínka 

-
- Stálý člen
- Reputace: 1654
Díky za pochvalu, jasný, semínka budou... 

- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nadšeny z Choco Ghost Jami (zatím na stromku chut nevim) a Big Red Mama (také na keři), tak můžeme pripadne dát vymenu. 

-
- Stálý člen
- Reputace: 5033

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
Zdravím všechny
, tak při dnešku dáme další update. Bohužel už nepršelo několik týdnů, jen pařáky, takže se to začíná projevovat na rostlinkách. Ve fóliáku to ještě jakž takž jde, dostávají napít každý den, ale na záhonku už ne. Není voda, zákaz zalívání z kohoutku, občasné výpadky pitné vody v obci z důvodu poklesu hladiny ve vrtu, jestli to bude pokračovat, jakože asi jo, tak to vidím bledě. Rostinky hromadně shazují listy, plody jsou měkké... vede to k tomu, že začínám hromadně zpracovávat úrodu. Teď večer jsem posbíral ošatku plnou jalapeň, zítra bude hromadné krájení a zavařování. Navíc jsem dostal půlku hokaido dýně, bude omáčka.
To znamená, že sem do vlákna asi přestanu dávat raději fotky rostlin a začnu updatovat plody a výsledky kuchtění. A tady máme první z nich:
ošatka bolesti, letos první, brzy bude další (na test po kuse Fatalii Mustard, Jolokia Peach, Jolokia Citron co není žlutá)

po chvíli už se všechny koupou v lobo nálevu, pro letošek jsem ubral cukru na polovinu

něco i na sušení - Peperoncinni, Tabasco a Elephant's Trunk

To znamená, že sem do vlákna asi přestanu dávat raději fotky rostlin a začnu updatovat plody a výsledky kuchtění. A tady máme první z nich:
ošatka bolesti, letos první, brzy bude další (na test po kuse Fatalii Mustard, Jolokia Peach, Jolokia Citron co není žlutá)
po chvíli už se všechny koupou v lobo nálevu, pro letošek jsem ubral cukru na polovinu
něco i na sušení - Peperoncinni, Tabasco a Elephant's Trunk
-
- Stálý člen
A díky Tea Racerovi, který mě už od loňska nakazil, mám letošní první Chu-Nan pastu
Základ je Dorset Naga kriplíci, Carolina Reaper sprclá, 1ks Bhut Jolokia, Mystery Peach, RoF, Serrano, Elephant's Trunk, Tabasco.

Pálí jako ďas.

Zároveň dozrávají rajčata, takže rovnou pokus o habanero omáčku.

Recept tady z fóra, loni se povedla, letos je taky ostřejší, ale i řidší - bude to základ na přeliv špaget.

Vytuněná švestková omáčka ala Pedro, ale se slivovicí.

Další várka sterilované ačokčy, s Bahmanian Goat, Nagabrain Choco a Mystery Peach.

Loni jsem se zařekl, že letošní výrobky nebudou tak moc hot, aby byly stravitelné i pro "ostatní", bohužel se mi to nějak nedaří... ale pokusů ještě letos bude hodně, tak držte palečky, jednou se to snad povede
.
Mějte se pálivě!!!

Základ je Dorset Naga kriplíci, Carolina Reaper sprclá, 1ks Bhut Jolokia, Mystery Peach, RoF, Serrano, Elephant's Trunk, Tabasco.
Pálí jako ďas.
Zároveň dozrávají rajčata, takže rovnou pokus o habanero omáčku.
Recept tady z fóra, loni se povedla, letos je taky ostřejší, ale i řidší - bude to základ na přeliv špaget.
Vytuněná švestková omáčka ala Pedro, ale se slivovicí.
Další várka sterilované ačokčy, s Bahmanian Goat, Nagabrain Choco a Mystery Peach.
Loni jsem se zařekl, že letošní výrobky nebudou tak moc hot, aby byly stravitelné i pro "ostatní", bohužel se mi to nějak nedaří... ale pokusů ještě letos bude hodně, tak držte palečky, jednou se to snad povede

Mějte se pálivě!!!
- Tea Racer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nákaza je přenosná pouze orálně.

Já dělal včera, ale z takových vražd jako ty.