Zdarec všem. Dobrá zpráva. Chunan pasty bez plísně. 24. září jsem dělal Chunan z Haba Red s vodkou, kterou jsem rozmixoval velmi najemno. Protože mi to nedalo, a úroda Habaněr je velká, tak jsem druhý den, udělal ještě jednu a místo vodky přidal červené víno. Modrého Portugala. U druhé pasty jsem již Haba tolik nemixoval. Tochu jsem se spletl v návodu a místo 50 ml, alkoholu jsem do těchto várek přidal 60 ml. Nějak jsem si to špatně zafixoval v paměti. Hlavní je, že po devíti dnech od výroby, zatim bez plísně. Dnes přendám do finálních skleniček. Ochutnávka byla výživná. Chunan pouze z Haba Red, ničím nenastavovaná je opravdu síla, ale to já mám rád.
Dnešní pohled. V levé misce Chunan z Haba Red s vodkou, ta najemno, vpravo Chunan z Haba Red s červeným vínem, ta méně mixovaná. Do pozadí jsem se snažil naaranžovat poslední Haba Red ze zahrádky, kde mi také většina paprik pomrzla. O tom možná pozdější report.