Jalapeno farmers jsem pěstovala vloni, na obrázku mě zaujalo právě pro svou ošklivost. Byla jsem zklamaná, plody měly tenkou dužinu a chuťově nám to také nesedlo.
Ostravské okno/balkon
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
- Obrázky: 0
Re: Ostravské okno/balkon
Bacula
- Cenisek
- Stálý člen
- Reputace: 26
Ahojte po delší době... moc práce, ale na fórum průběžně koukám, jen moc nepřihazuji příspěvky teď. Napadlo mě ale, že sem hodím jak jsem dopadnul s těma Rimmerhus Fun Strain F4 co jsem dostal z Dánska. No takže zaplodili a mám úrodu, žádný velký objem, ale bída to taky není
bohužel však, jestli si to dohledáte, papričky měly být zajímavé tím, že mají "dva ocásky", dva ocásky nemá ani jeden plod
spíš naopak, vlastně nemají vůbec ocásky
jinak chuťově jsou moc dobré a pálivost na mě už i docela hodně...
První várka šla do hermelínu a na sušení. Jestli i tak bude někdo chtít semínko z těchto kriplíků
, dejte pak klidně vědět, na podzim pošlu.

První várka šla do hermelínu a na sušení. Jestli i tak bude někdo chtít semínko z těchto kriplíků

...připravit se! ...zamířit! ...PAL! 

- Cenisek
- Stálý člen
Ahojte, tak dnes jsem sklidil nezralé plody aby to dohnaly uvnitř, protože venku už je v noci fakt kosa a mám strach z mrazu.

Mám však dotaz, měl jsem 4 kytky, všechny vypadaly stejně, stejné listy, stejné květy, stejná velikost... u jedné však vyrostly jiné plody, je to možné, že jsou tak moc jiné z důvodu nějakého nakřížení v předešlé sezóně? Nebo je to úplně jiná paprika a prostě to bylo nějaké zbloudilé semínko na počátku?

Mám však dotaz, měl jsem 4 kytky, všechny vypadaly stejně, stejné listy, stejné květy, stejná velikost... u jedné však vyrostly jiné plody, je to možné, že jsou tak moc jiné z důvodu nějakého nakřížení v předešlé sezóně? Nebo je to úplně jiná paprika a prostě to bylo nějaké zbloudilé semínko na počátku?

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Rostliny vetsinou vypadaji stejne, takze z nich nepoznas, co splodi
Muze to byt pokrizeni z minule sezony nebo i neco jineho, to uz se asi nedozvis.

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Rimmerhus je tvarová mutace, která se semínky hodně špatně předává do další generace. Pokud máš to štěstí tak plody v 90% nemají semena. Většina rostlin se projeví bez mutace a je tedy zklamaním. Ale borec to tam tuším psal.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Cenisek
- Stálý člen
Ahojte jo jasný, špatně jsem se zeptal. Takže : z jedné kytky Rimmerhus což je tvarová mutace Trinidad Scorpion Chocolate mě vyrostla takováto paprika viz obrázek. Očividně nemá s TSC nic společného, teda vlastně má, tu hnědou barvu. Když z této papriky vezmu semínka a zasadím je v další sezóně, je možné že vyrostou papriky, které budou vypadat jako TSC ať už s jedním nebo dvěma ocásky, nebo to budou už jen tyto dlouhé papriky? Omlouvám se za možná blbý dotaz, nikdy jsem takové pokusy nedělal.
Nebo je odpověď : zasaď to a uvidíš, jak bude paprika vypadat je stejně mezi hlínou a chilli nebem?
Díky všem

Nebo je odpověď : zasaď to a uvidíš, jak bude paprika vypadat je stejně mezi hlínou a chilli nebem?

Díky všem