Ahojte, tak malý update. Minulý týden jsem udělal pár fotek ale dohrabal jsem se k tomu až teď, tak kytky jsou v reálu zase o trošku větší. Jinak mám suma sumárum 40 kytiček

. Doma mě řekli že jsem magor (nikdy doma tolik kytek nebylo)... a to mám ještě 15 z toho hozených v práci

ale už si na to zvykají.
Toto mě roste doma focena jen část, druhý okno jsem nefotil:
Toto mám v práci, tady taky není komplet vše:
No a tito 4 prckové jsou ti Rimmerhus Fun Strain F4. Zasel jsem je docela pozdě a navíc cca 3 týdny trvalo než vůbec vylezli ven, už jsem ani nedoufal, že to vyklíčí, ale nechal jsem a z 6, 4 vylezli. Tak uvidíme, kdyžtak je na podzim stáhnu zpátky domů nebo do práce a zkusím dopěstovat v interiéru.
Všechno vyrostlo v pařníčku a pak šlo k jižním oknům, žádny předpěst pod lampou, tak nejsou holky takový stromy jak u některých na fóru vidím

Pořád se učím, dávám jim holkám zabrat. Chvilku mají některé listy dolů, chvilku zkroucené tam, chvíli tam... ale vždy jsem na tomto fóru dohledal že jsem přelil, nezalil, přehnojil... a nakonec se každý problém zase srovnal - tímto tedy díky za toto fórum, bez něj by to podle mě dopadlo špatně

...příští rok už budu vědět víc věcí od startu tak se zase někam posunu. Mějte se a ať to roste, příští týden už má začít normální počasí, se na to těším víc než na dovolenou