Kendyho Terasa
Re: Kendyho Terasa

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
moc pěkný, moje žena taky remcá, že paprikám a rajčatům snad i zpívámrak102 píše:Manzelka si za ty roky uz zvykla a neremca vubec i kdyz toho mam dost.Pres leto kaktusy,citrusy,papriky,ryby,hriby,akvaria,pres zimu modely.Je rada ze nechodim do hospody,tam si zajdem spolu a ze neklatim sousedky.Kdyz mne nachyta jak si povidam s rostlinama tak ma obcas takovej divnej vyraz v obliceji,ale Chocholouska jeste nezavolala tak si myslim ze je to dobry.

akvárko flinkám, na hry na pc nějak není chuť a čas, do hospody zajdu jednou za půl roku .. ještě že mám souseda a dám si s ním pivo přes plot

Dnes jenom krátce. Počasí mi rozhodně nehraje do karet. Kytky už nutně potřebují ven. Nestíhám zalévat, květináče jsou jim malé.
Ještě jsem ani nehnojil. Nejdřív byly ve výsevním substrátu, po přesazení do litrových květináčů a přesunu na parapety šly do mixu výsevního a předhnojeného substrátu. Hnojivo do zálivky nedostaly žádné. Jenom něco lignohumátu a ten jsem už delší dobu nepoužil, protože tak jako tak rostou jak blbé.
Fakt doufám, že se příští týden počasí zlepší.

Ještě jsem ani nehnojil. Nejdřív byly ve výsevním substrátu, po přesazení do litrových květináčů a přesunu na parapety šly do mixu výsevního a předhnojeného substrátu. Hnojivo do zálivky nedostaly žádné. Jenom něco lignohumátu a ten jsem už delší dobu nepoužil, protože tak jako tak rostou jak blbé.
Fakt doufám, že se příští týden počasí zlepší.

To jsou keře jako hrom. Fakt hodně dobrý.
Ale mám jeden dotaz... co to tam máš za F3 generaci?
Ale mám jeden dotaz... co to tam máš za F3 generaci?
Rodeo F3
http://www.seminka-chilli.cz/rodeo-f3-50.html
Klasická "feferonka", lehce pálivá. Údajně dobrý výnos, normálně vzrostlý keř.
Ještě jsem ji neměl. Minulý rok jsem měl Large Red Cherry (taky klasická "feferonka"). Chuťově byla velmi dobrá, pal velmi slabý. Ale vyrostly mi obrovské keře. Mnohem větší, než jsem čekal. Měl jsem je v 7 litrových květináčích a byly jim zjevně malé. Nestíhal jsem zalévat. Výnos nebyl špatný, ale žádný zázrak to nebyl (na velikost keře a tu práci se zaléváním). Ale jak jsem napsal. Chuťově velmi dobrá.
Letos jsem LRCH vynechal a nasadil místo nich to Rodeo. Jenom jedno, ale jestli se osvědčí, tak příští rok nasadím víc.
http://www.seminka-chilli.cz/rodeo-f3-50.html
Klasická "feferonka", lehce pálivá. Údajně dobrý výnos, normálně vzrostlý keř.
Ještě jsem ji neměl. Minulý rok jsem měl Large Red Cherry (taky klasická "feferonka"). Chuťově byla velmi dobrá, pal velmi slabý. Ale vyrostly mi obrovské keře. Mnohem větší, než jsem čekal. Měl jsem je v 7 litrových květináčích a byly jim zjevně malé. Nestíhal jsem zalévat. Výnos nebyl špatný, ale žádný zázrak to nebyl (na velikost keře a tu práci se zaléváním). Ale jak jsem napsal. Chuťově velmi dobrá.
Letos jsem LRCH vynechal a nasadil místo nich to Rodeo. Jenom jedno, ale jestli se osvědčí, tak příští rok nasadím víc.
Ještě malé srovnání. Stejné kytky na stejném okně. Rozdíl 17 dnů.

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
já měl loni rodeo a letos už nesmělo čuchnout k hlíně měl jsem 2 kytky a dohromady asi 10 plodů vyměnil jsem za black pearl tak uvidíme
No nevím. Zatím roste velmi dobře. Podle toho, co je na semínka-chilli v popisu a na fotkách by to měla být velmi plodná odrůda. Dám vědět za 3-4 měsíce