Holu 2017 - divoké překvapení
- padr
- Stálý člen
- Reputace: 653
- Obrázky: 0
Re: Holu 2017 - divoké překvapení
Musím říct, že tohle vlákno jsem pročetl opravdu se zájmem. Sortiment se naprosto vymyká všemu, co je tu běžně k vidění. Klobouk dolů. Můžu se zeptat, kde sháníš semena?
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
Pro mne jako úplného laika a začátečníka je vaše vlákno jako zjevení z jiného světa
Myšleno v tom nejlepším slova smyslu...
Zase sem si uvědomil že vím že nic nevím
Klobouk dolů před vaší práci a vedomostmi... A několikrát

Klobouk dolů před vaší práci a vedomostmi... A několikrát

Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
Díky, když to není od ostatních chilli maniaků, tak výhradně http://www.fataliiseeds.net/
Dík. Nemusíš být tak formální.Chozee77 píše: Pro mne jako úplného laika a začátečníka je vaše vlákno jako zjevení z jiného světa![]()
Klobouk dolů před vaší práci a vedomostmi... A několikrát![]()
Tak pro mě včera sezóna skončila. Vše jsem uklidil a domů přesunul jen rostliny co mám v květináčích (asi 6).
Jak sezóna nakonec dopadla?
Upřímně řečeno to nebylo nic moc. Rostliny byly sic obalené, ale nestihla většina plodů dozrát. Taky jsem většinu plodů musel rozdat, jelikož jsem nevěděl, co s nimi.
Proto příští rok chystám jako "odpočinkový rok". Potřebuji dobít energii, už nemůžu chilli "ani vidět". Zkusím si jednu nebo dvě rostliny jako "výzvu", zbytek budou Bishopy (zavařování atd., ty moje kukačky mají max 50SHU).
Jak sezóna nakonec dopadla?
Upřímně řečeno to nebylo nic moc. Rostliny byly sic obalené, ale nestihla většina plodů dozrát. Taky jsem většinu plodů musel rozdat, jelikož jsem nevěděl, co s nimi.
Proto příští rok chystám jako "odpočinkový rok". Potřebuji dobít energii, už nemůžu chilli "ani vidět". Zkusím si jednu nebo dvě rostliny jako "výzvu", zbytek budou Bishopy (zavařování atd., ty moje kukačky mají max 50SHU).
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Mám to podobné, nedozrála ani pulka urody
Habanera prakticky vůbec, tropické také ne. Divoška obalená a ani jeden plod zraly...
Ale je to skoro všude, zvlášť tady na Šumave...

Ale je to skoro všude, zvlášť tady na Šumave...