Holu 2017 - divoké překvapení
- Maxim
- Stálý člen
- Reputace: 73
- Obrázky: 0
Re: Holu 2017 - divoké překvapení
Už jsem to tady psal, nejvyšší výnosy plodů u C. Aunnum poskytují prostory, kde v hnízdě byly vysazeny 2 rostliny při vzdálenosti hnízd 60 x 25 cm nebo jedna rostlina při vzdálenosti 60 x 15 cm. U vêtších divošek bych akorát zmênil vzdálenosti.
O
Aktualizoval jsem úvodní tabulku s vyklíčenými počty semínek. Chinenses všechno venku, divošky tak 3/4. Flexuosu se ještě nechce ...
Docela mi překvapilo Big Red Mojo. Venku už bylo po 3 dnech!
Většina divošek + všechny chinesky. Mírně to začalo chytat plíseň, což se vyřeší brzkým přesazením. Prozatím jim musí stačit, že se seškrábne.

Co s tímhle nevím. Ještě se mi to nestalo

Většina divošek + všechny chinesky. Mírně to začalo chytat plíseň, což se vyřeší brzkým přesazením. Prozatím jim musí stačit, že se seškrábne.
Co s tímhle nevím. Ještě se mi to nestalo

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Rozřizni žiletkou a zasun dovnitř, bude to ok.
Já mám venku tak 3/4, divosky nic, koza stávkuje asi nema fazoli a mám variegatu semena 3. rokem, nikdy nevyklíčila, ale zkousím to
Mám toho nad hlavu..
Na plíseň slaby roztok hypermanganu, uplně to nepomůže ale dost omezi, rosím jiffáky když se vyskytne.
Já mám venku tak 3/4, divosky nic, koza stávkuje asi nema fazoli a mám variegatu semena 3. rokem, nikdy nevyklíčila, ale zkousím to

Na plíseň slaby roztok hypermanganu, uplně to nepomůže ale dost omezi, rosím jiffáky když se vyskytne.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Měla jsem také problém s plísní, na výsevním substrátu, odstraňovala jsem mechanicky, ptala jsem se v zahradnictví ů pána, který je fakt machr, poradil mi zálivku přípravkem Polyversum.Měla jsem ho doma, vloni jsem jej koupila na rajčata, mohu potvrdit, že to funguje.
Bacula
Vím, jak se odstraňuje plíseň.
Jen do nich nebudu lít hypermangan, když to příští týden přesadím. 

Mám (snad) dobré zprávy .. podrobnosti už za necelý týden! 

- Maxim
- Stálý člen
- Reputace: 73
Tak jak to jde? Ja daval letos divosky poprve, 16.2. Chiltepiny a zatim nelezou. Vse ostatni uz je venku, teplota kliceni jen 15—18st.
O
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
čo sa týka divošiek tak asi najmenej náročná charapita má u mňa skóre s klíčením pol na pol a aj z tých čo vylezú nie všetky prežijú.ale mám semienka iba z jedného zdroja takže je to dosť subjektívne hodnotenie.