No dnes spíš depka...přátelé....

Zdravím, tak velikostí se kytka nějak nevymyká z průměru. Pěstuju převážně v 10 lt nádobách, dovedu si představit že např. v dvojnásobném kýbli nebo growbagu, by mohl dorůst víc jak metr, je docela doširoka takže taky klidně metr.Víš jak. No ale vymyká se tím, že chinesky mívají většinou poměrně slabou stěnu. Tyhle tygři to je jako když chroupneš jalapeňo , ovocná chuť, nepříliš veliká voňavka a pal za mě ještě lidský, takže odhaduji nějakých 100 K SHU nebo něco málo víc???? Vydatně se chová i při sušení, dělal jsem směs společně s Marabou Orange a žlutou Nagou a myslím že výborná směs třeba na drůbež, ryby,sýry, zkrátka lehčí kuchyně, dovedu si představit i do vegeteriánské kuchyně.Colostomizer píše: ↑14 zář 2017 17:41Co ten Venezuelan Tiger? Hřát má poměrně málo, ale jak velké jsou to vlastně kytky?
Ten Venezuela Tiger...Erben61 píše: ↑15 zář 2017 06:46Zdravím, tak velikostí se kytka nějak nevymyká z průměru. Pěstuju převážně v 10 lt nádobách, dovedu si představit že např. v dvojnásobném kýbli nebo growbagu, by mohl dorůst víc jak metr, je docela doširoka takže taky klidně metr.Víš jak. No ale vymyká se tím, že chinesky mívají většinou poměrně slabou stěnu. Tyhle tygři to je jako když chroupneš jalapeňo , ovocná chuť, nepříliš veliká voňavka a pal za mě ještě lidský, takže odhaduji nějakých 100 K SHU nebo něco málo víc???? Vydatně se chová i při sušení, dělal jsem směs společně s Marabou Orange a žlutou Nagou a myslím že výborná směs třeba na drůbež, ryby,sýry, zkrátka lehčí kuchyně, dovedu si představit i do vegeteriánské kuchyně.Colostomizer píše: ↑14 zář 2017 17:41Co ten Venezuelan Tiger? Hřát má poměrně málo, ale jak velké jsou to vlastně kytky?No, takže tak, kdybys chtěl semena není problém. Za vyzkoušení určitě stojí. Koneckonců můžu Ti poslat pár plodů na koštovačku .
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti