Bullets píše:Moc hezky si to shrnul
Děkuji pánové, i za to že se mi, pěstováním nepolíbenému věnujete, přeji to samé!mikki píše:Krasne shrnuti, drzim palecky, at to pekne roste.
Bullets píše:Moc hezky si to shrnul
Děkuji pánové, i za to že se mi, pěstováním nepolíbenému věnujete, přeji to samé!mikki píše:Krasne shrnuti, drzim palecky, at to pekne roste.
Podle mě je nemají všechny na skladu, nebo tu rychlost dodání až tolik neřeší.Jacopo.F. píše:Skvělé shrnutí. Takže budu tedy vysévat také do substrátu. Včera jsem byl pro semínka na poště. Jen na ten 7 pot Brain Strain yellow ještě furt čekám, Medicalseeds jsou ňáký pomalý. Seminka-Chilli vyřídili objednávku za dva dni, ten Medicalseeds se fláká.

No já právě váhal od koho to vzít a pak jsem si řek, že když maj Medicalseeds kamennou prodejnu v OL tak si tam pro to dojdu. No, příště nebrat.miky píše:Podle mě to fakt museli ještě někde doobjednat, nebo si to neumím vysvětlit. Viděl jsem že mají Brain i na Chillizroutech tak bych asi zkusil příště je.
Podle me to pujde, neni to nijak tezka zasilka, zaplati se prevodem. Rozhodne jestli toho bude vic. Urcite jak to budu resit tak zalozim vlakno, kde by se domluvilo kdo co chce a jak to zaridit.mikki píše:Miky, ty hybridy z Mojo jsou fak nádherný, taky bych nějaký objednal, můžem se pak šábnout o poštu. Nezjišťoval si, jestli zasílají do ČR?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti