Martinuv balkon 2016
Re: Martinuv balkon 2016
Pěkné pěkné, 0,5cm to už je mazec 

To má už dřevnatej stonek ne? 

No to ne
Drevnati nekdy nejdrive v lete nebo na podzim. Jen ma zabarveni do fialova, nic zvlastniho 

Ty stonky jsou neskutečně silný a uź to i vypadá na té první fotce že je to dřevnaté 
Jim pouštíš na noc větrák ne?

Jim pouštíš na noc větrák ne?

Ne, zadnej vetrak. Jen svitim Ledkama od 8:00 do 20:00. Jinak treba timto presvedcim lidi co davaji do kelimku, ze to nema smysl.
Ja jsem seminka klicene ve vode dal rovnou na povrch substratu do techto kvetinacu, ktere maji 1 a 1,5l.
Takze nebudu presazovat nekolikrat, ale jen pak jednou do finalni nadoby. Tohle by ten mesic snad jeste vydrzet melo.
I kdyz jak vidim ten obrovsky rust u tech obyc odrud, mozna budu muset presadit drive a kyble dam na vychodni okno.
Ja jsem seminka klicene ve vode dal rovnou na povrch substratu do techto kvetinacu, ktere maji 1 a 1,5l.
Takze nebudu presazovat nekolikrat, ale jen pak jednou do finalni nadoby. Tohle by ten mesic snad jeste vydrzet melo.
I kdyz jak vidim ten obrovsky rust u tech obyc odrud, mozna budu muset presadit drive a kyble dam na vychodni okno.
Hm tak to Jala, ROF a ta Aji, jsou uz celkem vysoke 20-30cm, to asi jeste budu presazovat behem Dubna, abych jim nebrzdil rust.
Zajimave jak se v litrovych kvetinacich krasne rozrostly. Presadim ty 4 kousky do 5l kyblu a zbytek bude muset vydrzet do Kvetna.
Vice kyblu domu ted nenarvu a chinesky stejne rostou o dost pomaleji, takze by mely v 1 a 1,5l kvetinaccich vydrzet
Zajimave jak se v litrovych kvetinacich krasne rozrostly. Presadim ty 4 kousky do 5l kyblu a zbytek bude muset vydrzet do Kvetna.
Vice kyblu domu ted nenarvu a chinesky stejne rostou o dost pomaleji, takze by mely v 1 a 1,5l kvetinaccich vydrzet