Karlos - balkon 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 178
- Obrázky: 0
Re: Karlos - balkon 2016
Co se tyka substratu ti neporadim,jakozto vesnican mam 3 kubiky sveho krasneho kompostu,ale kyble koupis bud ve vetsich stavebninach a nebo v kvelbech jako Unihobby,Obi atd.Ja loni kupoval 12 l po 30Kc kus v Uni.
-
- Stálý člen
- Reputace: 208
po delší době pár fotek.
Ring of Fire

Bulharská Mrkev, ROF a pár obyč paprik co přijde na záhon na chatu.

Další Bulharská Mrkev.

Na to, že bylo psáno o Ring of fire, že je velice nenáročná odrůda, neroste tolik jako "mrkev" u které mám samé silné rostliny.
Provádí se nějaké zaštipování listů, nebo si mám počkat jen na první květy? Rostliny se začínají na vrcholech větvit tak si říkám že nějaký znásilňování rostlin bych mohl vynechat
Ring of Fire
Bulharská Mrkev, ROF a pár obyč paprik co přijde na záhon na chatu.
Další Bulharská Mrkev.
Na to, že bylo psáno o Ring of fire, že je velice nenáročná odrůda, neroste tolik jako "mrkev" u které mám samé silné rostliny.
Provádí se nějaké zaštipování listů, nebo si mám počkat jen na první květy? Rostliny se začínají na vrcholech větvit tak si říkám že nějaký znásilňování rostlin bych mohl vynechat

Jsou to květy...
Můžeš je vyštípnout, aby zbytečně nevyčerpávaly rostlinu. Nebo je můžeš nechat, ale kytka je s největší pravděpodobností později sama shodí.
Můžeš je vyštípnout, aby zbytečně nevyčerpávaly rostlinu. Nebo je můžeš nechat, ale kytka je s největší pravděpodobností později sama shodí.
-
- Stálý člen
díky. vyštípnout je mám v plánu z tebou uvedeného důvodu
zároveň mám ale radost že se rostlinám daří a už kvetou 
Edit: jinak jsem pohnojil veškerá Thanksgiving slepicí
od přesazení už uběhlo 6 týdnů. a příští týden zaleju hnojivem zbytek. Jelikož jsem něco přesazoval z 0,3 do petek od 1,5l a chci vše hnojit v jednom termínu abych v tom neměl bordel, namíchal jsem o polovinu slabší roztok než je psáno abych něco náhodou nespálil.
ještě dodám fotku okenního pralesa. není tam vše, dalších pět rostlin podobného vzrůstu je na pravé straně okna.

Edit: jinak jsem pohnojil veškerá Thanksgiving slepicí

ještě dodám fotku okenního pralesa. není tam vše, dalších pět rostlin podobného vzrůstu je na pravé straně okna.

-
- Stálý člen
Díky,
Už to vidim, že je to spíše na plod a květ... tak já to otočím a začnu hnojit na rajče a papriku.
Už to vidim, že je to spíše na plod a květ... tak já to otočím a začnu hnojit na rajče a papriku.