Balkon 2016
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
Re: Balkon 2016
keď to počuli prvýkrát také niečo
niekedy dávno v tesne porevolučných časoch keď som ešte chodieval na ryby pridával som do krmiva varené konope.tiež na mňa veľmi divne pozerali predavačky keď som to vtedy ešte dlhovlasý zháňal po záhradkárom určených predajniach alebo po chovproduktoch 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
nikdy jsem neslišel že be někdo dával thc do návnadymatoha píše:keď to počuli prvýkrát také niečoniekedy dávno v tesne porevolučných časoch keď som ešte chodieval na ryby pridával som do krmiva varené konope.tiež na mňa veľmi divne pozerali predavačky keď som to vtedy ešte dlhovlasý zháňal po záhradkárom určených predajniach alebo po chovproduktoch

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Měl sis radši kačku připlatit za šrubovací verzi. Tyhle jsou dobré tak na chcánky
Jinak já kdysi vařil boilies s ganjou, ale že by to nějak víc fungovalo se říct nedá.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Vasjis
- Stálý člen
šroubovací prej nevedou kupovala to mamkaOMO píše:Měl sis radši kačku připlatit za šrubovací verzi. Tyhle jsou dobré tak na chcánkyJinak já kdysi vařil boilies s ganjou, ale že by to nějak víc fungovalo se říct nedá.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Nevedou, musíš objednat z netu. Kupovali jsme s Oskarem 100+ ks. Oskar možná hodí linkVasjis píše:šroubovací prej nevedou kupovala to mamkaOMO píše:Měl sis radši kačku připlatit za šrubovací verzi. Tyhle jsou dobré tak na chcánkyJinak já kdysi vařil boilies s ganjou, ale že by to nějak víc fungovalo se říct nedá.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Vasjis
- Stálý člen
koupím až bude zas poštovné zdarma ted jich mám dostKendy píše:Já je kupoval loni přímo na semínka-chilli
http://www.seminka-chilli.cz/zkumavka-p ... 82597.html