Balkon 2016
- franco
- Stálý člen
- Reputace: 134
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2016
No, k tej broskvovej by si mal zohnať nejaké hasiace prístroje. Ja som dal 50g (3kusy) čoko škorpiónov na 3 kg sliviek a skoro ma vyhnali z domu. 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Já doufám že až se to rozlezí pořádně že to bude tak akorát možná malinko víc ale i tak si to určitě konzumenty najde 

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
Vašku děkuji za papričky, ale dnes sem nato nesebral odvahu, zítra vemu něco do práce ať se pobavíme
- Vasjis
- Stálý člen
ok Já taky děkuji hele zkuste to tsm black ( mám podezření že je to habanero chokooskar69 píše:Vašku děkuji za papričky, ale dnes sem nato nesebral odvahu, zítra vemu něco do práce ať se pobavíme

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
Vemu celý sáček do práce a uvidíme co s OMEm dáme
já dneska po příjezdu testl el oro a roxu, no a na další už sem neměl odvahu 

Vasjis píše:ok Já taky děkuji hele zkuste to tsm black ( mám podezření že je to habanero chokooskar69 píše:Vašku děkuji za papričky, ale dnes sem nato nesebral odvahu, zítra vemu něco do práce ať se pobavíme) dneska mi Erben dovezl a vypadají stejně tak nevím no
akorát jsou větší tak to testněte
Venco nemusíš mít strach, Tv§j Mr. Black není Haba Choco. Tvarově jsou možná podobní ale TSB má tenkou stěnu a Haba Choco má stěnu silnou to je asi ten největší rozdíl mezi nimi. A pak samozřejmě intenzita palu kterou má TSB extrémní. Navícc moje TSB loni s Haba Choco vůbec nesousedili byli každý na druhým konci zahrady tady není ani možnost že by se to skřižilo. Je to ze semínek ode mě?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Venca je starý rypák. Jak paprička nemám 2 miliony v klidu tak brblá pod fousy
hehe

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Vasjis
- Stálý člen
jo od tebe neměla to být nějaký výčitka nebo tak něco je to krásná obrovská kytka jen jsem se bál že to tu celou dobu prezentuju jako tsm black a ono to to není jonak jsem dělal kozí rohy a dával jsem tam 7 pot red a foši to je pila jen jsem olíz nůž a chvilku jsem se lek že jsem se řízl do jazyka ale byl to capsaicin !!! skvěla papričkalobo píše:Vasjis píše:ok Já taky děkuji hele zkuste to tsm black ( mám podezření že je to habanero chokooskar69 píše:Vašku děkuji za papričky, ale dnes sem nato nesebral odvahu, zítra vemu něco do práce ať se pobavíme) dneska mi Erben dovezl a vypadají stejně tak nevím no
akorát jsou větší tak to testněte
Venco nemusíš mít strach, Tv§j Mr. Black není Haba Choco. Tvarově jsou možná podobní ale TSB má tenkou stěnu a Haba Choco má stěnu silnou to je asi ten největší rozdíl mezi nimi. A pak samozřejmě intenzita palu kterou má TSB extrémní. Navícc moje TSB loni s Haba Choco vůbec nesousedili byli každý na druhým konci zahrady tady není ani možnost že by se to skřižilo. Je to ze semínek ode mě?