Proč to nezkusit
Pedro-druhé velké pěstování
Re: Pedro-druhé velké pěstování
Pedro mi psal, že mytí sloních řití je tam úplně za jiné peníze než tady 
Proč to nezkusit
Proč to nezkusit
Tak malá aktualizace.
Semínka jsem vysel den po prvním příspěvku. No a dnes musím s potěšením konstatovat, že 8 z 15 odrůd vylíčil a to za 5dní.
Je to neskutečné, co dělá dobré počasí. Mám zde příjemných 38°C ve stínu a v noci to klesá na cca 25°C. Zalévám dle potřeby rozprašovačem.
Zajímavé je, že třeba jala telica ještě nevyklíčila, ale haba maya ano a i dorsetxhaba od loba také.
Přidám pak ještě nějaké fotky.
Malý edit...vykouknuly další dvě odrůdy.
A doplním, že vlhkost tu máme 60-80% podle toho jak moc je slunečno.
Semínka jsem vysel den po prvním příspěvku. No a dnes musím s potěšením konstatovat, že 8 z 15 odrůd vylíčil a to za 5dní.
Je to neskutečné, co dělá dobré počasí. Mám zde příjemných 38°C ve stínu a v noci to klesá na cca 25°C. Zalévám dle potřeby rozprašovačem.
Zajímavé je, že třeba jala telica ještě nevyklíčila, ale haba maya ano a i dorsetxhaba od loba také.
Přidám pak ještě nějaké fotky.
Malý edit...vykouknuly další dvě odrůdy.
A doplním, že vlhkost tu máme 60-80% podle toho jak moc je slunečno.
Naposledy upravil 1 dne Pedro; celkem upraveno 28x.
A kde tam budeš lovit hlínu?
To musí hochu donést kluci černý a asi z lesa nebo farmy poblíž.
Kdyžtak pro to pošlu kolečko nebo nakladač. Teď mi tu budou připravovat ohrádku na zeminu... takový mini záhon.
Dnes jsem po 4dnech kontroloval sazenice a vyklíčilo už vše. Po 4 dnech, protože jsem byl na víkend ve městě a podívat se na pláž... tak se mi tu jeden černoch o to staral.
Kdyžtak pro to pošlu kolečko nebo nakladač. Teď mi tu budou připravovat ohrádku na zeminu... takový mini záhon.
Dnes jsem po 4dnech kontroloval sazenice a vyklíčilo už vše. Po 4 dnech, protože jsem byl na víkend ve městě a podívat se na pláž... tak se mi tu jeden černoch o to staral.
-
rak102
- Stálý člen
- Reputace: 178
- Obrázky: 0
Ha.Takze takovej umirnenej otrokar. 
-
Bullets
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0