Pedro-druhé velké pěstování
-
Bullets
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: Pedro-druhé velké pěstování
My bydleli na farmě minimálně půl hodiny a možná ještě dýl od nejbližšího města
ale nakupování řešil majitel farmy takže proto 
Jo takhle. A ty jsi to měl jako dovolenou?
-
Bullets
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Jo měli jsme to takové dvoutýdenní odreágování a svatební cestu v jednom 
Ahoj všem z černého kontinentu.
Dávám sem malý report o místním pěstování. Zajímavé je, že vše roste stejně rychle. Nejpomalejší byla Carolina reaper, ale jen o chvilku. Takže. Na fotkách je vidět, jak téměř všechny rostliny mají první pravé lístky.

TSM yellow

Carolina. Reaper v popředí

Sladká španělská kapek a Black pearl
Dávám sem malý report o místním pěstování. Zajímavé je, že vše roste stejně rychle. Nejpomalejší byla Carolina reaper, ale jen o chvilku. Takže. Na fotkách je vidět, jak téměř všechny rostliny mají první pravé lístky.
TSM yellow
Carolina. Reaper v popředí
Sladká španělská kapek a Black pearl
Tož nádhera ale užby chtěli holky přepykýrovat což ?
To asi jo. V pondělí jim nechám udělat záhon a asi je tam pak rovnou šoupnu, tady je dnes příjemných 38° ve stínu, jasno. Takže klidně můžou přímo na záhon. Jiná jsem letos dal ty španělské co jsi měl minulý rok ty lobo, tak jsem na ně hodně zvědav.
Rovnou do záhonu ? To jsi odvážný teda. Já bych se bál že mi je něco nebo nekdo poslape. Nebo zlámal vítr. Toz držím palce
Tak vítr tu není, jen takový vánek. No a pošlapat to nemá kdo a ani co. Jsme tu 4 běloši a černí sem mají přístup jen výjimečně. Jen si na to vyškolím zahradníka pro dny, když nejsem v kempu.
A do země proto, že nemám kde mít 50 sazenic, které asi vyrostli. Dám jich pár místní kuchařce na zahrádku a zbytek bude můj. Je to zajímavá paleta odrůd.
TSM yellow
Citron od flash
Naga+haba od loba
Jalapeno Telica
Black pearl
Meduza mutant - moje
Aji pineapple
Aji amarilo
7pot jonah
7pot Brown
Carolina Reaper
Španělská kapie
Habanero yellow
Habanero white
Habanero maya red
No uvidím jak to tu půjde, ale zatím je to takové příjemné. Bez speciálních substrátů, v kelímku od jogurtu, prostě divočina. A ono to jde. Výhodou je, že mi tu nalétají svilušky, ale zase tady prý jsou sarančata. Tak snad od nich budu mít klid.
A do země proto, že nemám kde mít 50 sazenic, které asi vyrostli. Dám jich pár místní kuchařce na zahrádku a zbytek bude můj. Je to zajímavá paleta odrůd.
TSM yellow
Citron od flash
Naga+haba od loba
Jalapeno Telica
Black pearl
Meduza mutant - moje
Aji pineapple
Aji amarilo
7pot jonah
7pot Brown
Carolina Reaper
Španělská kapie
Habanero yellow
Habanero white
Habanero maya red
No uvidím jak to tu půjde, ale zatím je to takové příjemné. Bez speciálních substrátů, v kelímku od jogurtu, prostě divočina. A ono to jde. Výhodou je, že mi tu nalétají svilušky, ale zase tady prý jsou sarančata. Tak snad od nich budu mít klid.