Fakt se postaral, rosil mi to každé ráno a odpoledne, když končil v práci. Je fakt, že jsem mu to musel 2dny ukazovat, ale dal to.
Jinak bez toho, aby byl člověk tady trošku otrokář to nejde. To by jsme tu nepřežili.
Zítra dám další fotky, vše už je ze země venku... nejlepší je, že mám sazeničky venku za oknem na paralelu. Pěkně v teple na sluníčku. Neskutečné...
Pedro-druhé velké pěstování
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: Pedro-druhé velké pěstování
Jo podmínky ti všichni závidíme
já se vrátil před týdnem z JARu a panečku jak tam bylo parádně akorát jsem nenatrefil na žádné místní čerstvé chilli
tak to vyřešily aspoň omáčky

Čerstvé místní klidně v červnu dovezu na test a zájemcům pošlu či předám. Také kdo bude mít zájem o african pepper sauce, tak nakoupím a mohu zaslat, ale vracím se až v červnu, tak je relativně čas na zeptání se.
Podmínky jsou tu fakt výborný. Jak říká kolega, tady by rostla i dědkova hůl, kdyby jí píchl do země.
Podmínky jsou tu fakt výborný. Jak říká kolega, tady by rostla i dědkova hůl, kdyby jí píchl do země.
Naposledy upravil 1 dne Pedro; celkem upraveno 5x.
-
- Stálý člen
Jo tak kdyby si na mě s nějakou papričkou myslel byl bych rád 

Maličkost, před odletem dojdu na market a koupím čerstvé.Bullets píše:Jo tak kdyby si na mě s nějakou papričkou myslel byl bych rád
-
- Stálý člen
Super pak se vyrovnáme
my byli pořád v divočině takže jsem se do obchodu dostal až na letišti 

Já tady žiju a musíme si nakupovat. Jinak je to taky divočina. Děláme v pralese 16km od města.