Prokiho školka 2015
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Prokiho školka 2015
Kvašené zelí je na tohle ideální ...
Fotooooo
Kde jsou Prokine? 

neboj taky budeBlueShark píše:FotoooooKde jsou Prokine?

Ahoj kolegové kamarádi a chilli fanatici vím že už jsem tu dlouho nebyl a také jsem dlouho nic nepřidal ale vše má svůj důvod jedním důvodem je práce ale tim hlavním je že jsem se pravě vrátil z líbánek ale i tak po cestě domů jsem se stavil do jednoho obchůdku kde jsem měl možnost ochutnat všechny omáčky mučíto a k tomu i sajrajt z našeho seminka chilli.cz svůj názor na omáčky si nechám pro sebe ale přivezl jsem si malej suvenýr a tímto vám slibuji že se polepším a přídám fotky 
A ten focus chutná jak???
to nevím ale v únoru se zeptám sazeniček a dám ti vědět je to totiž hnojivo vyvinuté pro chilliBlueShark píše:A ten focus chutná jak???

Já vím 
Jinak díky, ale oranžové byly asi měsíc a něco, že by nebyly zralé to nevím, páč pálí jak čert.
Je to ale divné, kdysi jsi mi posílal foto KIŠI a přišlo mi že vypadala jinak, ale nevím nevím, každopádně má tak 20-30 plodů naráz. Možná jsi kdysi psal více, ale otrhal a jedou další. Ale oranžády fakt byly dost dlouho
Nečervenají ani když se suší 

Jinak díky, ale oranžové byly asi měsíc a něco, že by nebyly zralé to nevím, páč pálí jak čert.

Je to ale divné, kdysi jsi mi posílal foto KIŠI a přišlo mi že vypadala jinak, ale nevím nevím, každopádně má tak 20-30 plodů naráz. Možná jsi kdysi psal více, ale otrhal a jedou další. Ale oranžády fakt byly dost dlouho