Tak zas menší update, ke dnešku to máme okolo 110 rostlinek venku pod světlem, viz. foto, takže za mě celkem spokojenost. Jediné co, tak Rocota moc neklíčí a to už je to měsíc .
Jinak ke dnešku vysazeno 12 druhů Jalapení, dohromady 68 ks a jako celkově 60. druh uzavřelo seznam Jalapeno Diego. Za týden další update z přesazování Jiffů . Jinak moc díky za kladné hodnocení
Když někdo říká že to nejde, ať nepřekáží tomu, kdo to udělá.
Tak zase foto update tentokrát jsem vyfotil pár tmavých krásek, které se pod zářivkami krásně vybarvují . Každopádně už mám těžký problém s místem, takže největší papriky se půjdou slunit na sluníčko za okno .
Black Phantom Red/Black
Black Phantom Purple/Peach
Critical Black
Hrabě Drákula
Další tmavé holky:
Celkové pohledy:
I letos samozřejmě půjde něco do květináčů, tak hlína je na místě
Moc pěkně, klaním se, až se mi ozívají plotýnky. Toho Phantoma mám též, akorát variaci Orange/Black. Ten Purple/Peach budu pozorně sledovat. Jinak co stál pytel zeminy v Mountfieldu? Máš toho požehnaně. Já pojedu pro 19 ks 50l od Rašeliny Soběslav premium. Cenově nevychází tak špatně, 136 Kč/50l, když vezmu poměr cena vs kvalita.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
Ahoj Quentine, já zase budu sledovat tvoji variaci Orange/Black . Jinak těch Purple/Peach mám myslím 4 ks kdyby jsi třeba jeden chtěl nějak zaslat nebo se stavit pro něj není problém . Jsem z Vrchlabí.
Jinak substrát je Univerzální zahradnický prémium, objem je 70 l v akci kterou mají do 15.3 stojí 139 Kč a za mě spokojenost na všechny kytky, bral jsem 70 l celkem 18 ks a k tomu 6ks 40 l premioveho na muškáty ten stál 99 Kč. Letos tento substrát poprvé budu mýchat asi tak 60/40 s kompostem z kompostarny z Mladých Buků, kompost je pro kyselomilné rostliny, tak si myslím že kytky se posero..