Fleky na listu
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Fleky na listu
Nu, to nemůžu vědět - zdroj semínek je obchod seminka-chilli.cz . Jestli mi poslali něco špatného, v tuto chvíli asi nikdo nezjistí :/
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Souhlas, to je nekróza listu, některé odrůdy mi tohle dělají po přesazení z výsevního substrátu do předhnojené zeminy ... šoková reakce, spraví se tochilli-max píše:Osobně bych toto netipnul na škůdce (fotka není moc ostrá a detailní), ale viděl bych to nějakou nekrozu...vlivem čeho to si netroufnu tvrdit. Podobně flekaté listy mají některé odrůdy (panašované listy). Máš tu rostlinu geneticky čistou? ...není šmrnclá nějakým jiným druhem ?

-
- Nový člen
Tak díky - je pravda, že se do začalo objevovat po přesazení. Zatím si tedy nebudu dělat starosti. Každopádně ještě jednou dík! 

-
- Nový člen
Tak přicházím s aktualizací. S tím Habanerem to vypadá špatně. Netuším, čím to je - mám cca 15 rostlinek a všem se daří dobře, jen tahle nějak trpí, i když všem svítím ve stejných dávkách, hnojím stejně a stejně i zalévám. Viz foto:
Habanero horní pohled:

Habanero boční pohled 1:

Boční pohled 2:

Ty povislé lístky prostě nechápu. Asi to moc normální není, že? Dva už začínají umírat...
Pro srovnání moje Jolokia:

Jen dodávám, že to není foceno někdy ráno, ale odpoledne, po cca 10 hodinách svícení.
Habanero horní pohled:
Habanero boční pohled 1:
Boční pohled 2:
Ty povislé lístky prostě nechápu. Asi to moc normální není, že? Dva už začínají umírat...
Pro srovnání moje Jolokia:
Jen dodávám, že to není foceno někdy ráno, ale odpoledne, po cca 10 hodinách svícení.