panove, mohl bych vas pozadat o trosku objasneni, co se stane, kdy bych varil v kovovem/pokovenem rendliku, nebo klasickem kuchynskem kovovem hrnci? ucinek bude slabejsi? nez pisu, tak se snazim vetsinou hledat, ale ve spojeni chilli+kov se mi nejak nepodarilo, chilli pridavane do hrnce s jidlem na jidlo taky spravne prikoreni a na prirodni caje se bezne prodavaji kovova 'louhovatka' a caj to taky udela.
Dohledal jsem jen takove obecne veci ohledne bylin 'kov na byliny nepatri a uz nase babicky to vedely'
Diky za vysvetleni.
Aktualne jsem se pustil do rozpusteni cca 450ml lekarske vazeliny a nejakeho mixu cca 5ks chilli od svagra papricek od 50k-400k SHU, tak zitra po zachladnuti uvidime, jestli budu pridavat dalsi kusy, nebo uz ucitim prvni hrejive ucinky. Kazdopadne jsem pouzil pro zahrivani smaltovy hrnec, tak snad vse v poradku
