Světlo
Re: Světlo
řekl bych ze obyčejna linearka z kuchyne stacit nebude,,nedavno jsem to taky řešil a pořidil 18w liearku BIOvital simuluje sluneční zaření..

Tak je už tři dny zasazeno.Je třeba rozprašovačem promokřit vršek květináčů nebo ne ?
díky...
... v tom případě budu muset do mého předpěstování zainteresovat nějakýho technika
...co se těchto záležitostí týče, nebylo mi naděleno zhora
....

chce to trochu zabrouzdat po netu nebo zajit do kvalitniho elektra,vetsinou to na sklade nemaji,ale nemel by byt problem to objednat a do tydne svitis:-)
me to vyslo 800kc komplet:-)
Tak to je paráda, čekala jsem víc...dejviik píše:chce to trochu zabrouzdat po netu nebo zajit do kvalitniho elektra,vetsinou to na sklade nemaji,ale nemel by byt problem to objednat a do tydne svitis:-)

e.v.i.t.a píše:Tak to je paráda, čekala jsem víc...dejviik píše:chce to trochu zabrouzdat po netu nebo zajit do kvalitniho elektra,vetsinou to na sklade nemaji,ale nemel by byt problem to objednat a do tydne svitis:-)
me to vyslo 800kc komplet:-)Chilli pěstování zdar..
Co si pamatuju tak je bílé světlo na růst a žluté světlo na květ.
myslim ze hlavne zalezi jestli to chces mit jen na predpestovani (prisvicovat) a pak ven (sklenik/foliovnik) tak staci jen na rust..myslim teda:D
mnooo, část pujde do skleníku, pak mám v plánu koupit minifoliovníčky a něco půjde k baráku do květináčů...bude to sranda tenhle týden v elekru nejspíš...
Doufám, že mi nadcházející trapas v nejmenované prodejně následně děvčata vynahradí...
))