At se dari a miminka rostou jako z vody skleníček ikea, folie, v listopadu papriky venku
Re: skleník ikea a zabudování světla, foto
Moc pekna prace nacelniku
Velice pekne provedene
Nechal bych se inspirovat, jestli ti to nevadi, protoze takovy sklenicek, to bych si nechal libit
At se dari a miminka rostou jako z vody 
At se dari a miminka rostou jako z vody -
Nukleární hovado
- Stálý člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, urcite se inspiruj 
proto jsem to sem dal, protoze mi to prislo jako levny a rozumny.
Nicmene cekam na poslednich 6 klicku, a uz asi nevyrostou, tak uvazuju, ze do ty jiffy prihodim jeste jedno a budu cekat, maximalne treba vyrostou dve

proto jsem to sem dal, protoze mi to prislo jako levny a rozumny.
Nicmene cekam na poslednich 6 klicku, a uz asi nevyrostou, tak uvazuju, ze do ty jiffy prihodim jeste jedno a budu cekat, maximalne treba vyrostou dve
Taky bych asi zkusil zasadit jeste jedno, prinejhorsim budes mit dve rostlinky, zadna katastrofa
Jinak sklenicek uz mam sestaveny, papricky zasazene, uz chybi jen zabudovat osvetleni a snad porostou jako z vody
Sice trosku nedoleha jedna strana strisky, ale to je detail
At se dari 
Zdravim, jsem tu novy.
Poridil jsem si take tento sklenik od ikei. Myslite , ze by stacilo, kdybych do skleniku zavesil napr. tuto zarovku: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10222473/" onclick="window.open(this.href);return false; ... jestli neni moc "slaba". Nebo kdybych si poridil silnejsi a delsi a zavesil ji tam - jestli by nevadilo, kdyby byla trochu niz. Vadilo by , kdyby byla moc blizko rostlinam ?...bojim se , ze bych je treba spalil nebo tak.
Dekuji za odpoved
Poridil jsem si take tento sklenik od ikei. Myslite , ze by stacilo, kdybych do skleniku zavesil napr. tuto zarovku: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10222473/" onclick="window.open(this.href);return false; ... jestli neni moc "slaba". Nebo kdybych si poridil silnejsi a delsi a zavesil ji tam - jestli by nevadilo, kdyby byla trochu niz. Vadilo by , kdyby byla moc blizko rostlinam ?...bojim se , ze bych je treba spalil nebo tak.
Dekuji za odpoved
Kozina2 píše:Zdravim, jsem tu novy.
Dekuji za odpoved
Ahoj,
tebou uvedená žárovka není pro podporu/přisvěcování růstu vhodná, neboť má chromatičnost 2700K a malou svítivost (pouze 400lm). Já používám 2 x úsporku 23W, 6500K, 1450lm (koupeno v Hornbachh 119Kč), což ale není taktéž ideál (horší rozptyl, atd.). Přiští rok budu malinko upgradeovat.
Více ohledně svícení např. zde: viewforum.php?f=76" onclick="window.open(this.href);return false;
Já mám výše uvedené úsporky cca 20-25cm od kytek. Samozřej ale záleží na typu (úsporka, zářivka, výbojka, atd.) a míře produkce tepla.
jo, diky moc. Proctu si to. Sklenik jsem dnes dostal k dvacetinam a asi bych mel i svitit, tak uz si snad nejak poradim. 
-
Nukleární hovado
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
Nukleární hovado
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele: