skleníček ikea, folie, v listopadu papriky venku

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
Wr!ter
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: skleník ikea a zabudování světla, foto

Příspěvekod Wr!ter » 25 úno 2013 11:45

Moc pekna prace nacelniku :tiphat: Velice pekne provedene :thumbup: Nechal bych se inspirovat, jestli ti to nevadi, protoze takovy sklenicek, to bych si nechal libit :angry1: At se dari a miminka rostou jako z vody :wave:

Nukleární hovado
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukleární hovado » 26 úno 2013 10:16

ahoj, urcite se inspiruj :)
proto jsem to sem dal, protoze mi to prislo jako levny a rozumny.
Nicmene cekam na poslednich 6 klicku, a uz asi nevyrostou, tak uvazuju, ze do ty jiffy prihodim jeste jedno a budu cekat, maximalne treba vyrostou dve :D :thanx:

Wr!ter
Nový člen

Příspěvekod Wr!ter » 02 bře 2013 19:33

Taky bych asi zkusil zasadit jeste jedno, prinejhorsim budes mit dve rostlinky, zadna katastrofa :foods: Jinak sklenicek uz mam sestaveny, papricky zasazene, uz chybi jen zabudovat osvetleni a snad porostou jako z vody :) Sice trosku nedoleha jedna strana strisky, ale to je detail :thanx: At se dari :wave:

Kozina2
Nováček

Příspěvekod Kozina2 » 06 bře 2013 19:04

Zdravim, jsem tu novy.
Poridil jsem si take tento sklenik od ikei. Myslite , ze by stacilo, kdybych do skleniku zavesil napr. tuto zarovku: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10222473/" onclick="window.open(this.href);return false; ... jestli neni moc "slaba". Nebo kdybych si poridil silnejsi a delsi a zavesil ji tam - jestli by nevadilo, kdyby byla trochu niz. Vadilo by , kdyby byla moc blizko rostlinam ?...bojim se , ze bych je treba spalil nebo tak.
Dekuji za odpoved

sembeth
Stálý člen

Příspěvekod sembeth » 06 bře 2013 21:38

Kozina2 píše:Zdravim, jsem tu novy.
Poridil jsem si take tento sklenik od ikei. Myslite , ze by stacilo, kdybych do skleniku zavesil napr. tuto zarovku: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10222473/" onclick="window.open(this.href);return false; ... jestli neni moc "slaba". Nebo kdybych si poridil silnejsi a delsi a zavesil ji tam - jestli by nevadilo, kdyby byla trochu niz. Vadilo by , kdyby byla moc blizko rostlinam ?...bojim se , ze bych je treba spalil nebo tak.
Dekuji za odpoved

Ahoj,
tebou uvedená žárovka není pro podporu/přisvěcování růstu vhodná, neboť má chromatičnost 2700K a malou svítivost (pouze 400lm). Já používám 2 x úsporku 23W, 6500K, 1450lm (koupeno v Hornbachh 119Kč), což ale není taktéž ideál (horší rozptyl, atd.). Přiští rok budu malinko upgradeovat.

Více ohledně svícení např. zde: viewforum.php?f=76" onclick="window.open(this.href);return false;

Já mám výše uvedené úsporky cca 20-25cm od kytek. Samozřej ale záleží na typu (úsporka, zářivka, výbojka, atd.) a míře produkce tepla.

Kozina2
Nováček

Příspěvekod Kozina2 » 06 bře 2013 21:56

jo, diky moc. Proctu si to. Sklenik jsem dnes dostal k dvacetinam a asi bych mel i svitit, tak uz si snad nejak poradim. :)

Nukleární hovado
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukleární hovado » 08 bře 2013 09:28

wr!ter: to je dobre, ze tam jsou mezery, ma to aspon ventilaci :)

pridava foto mesicnich miminek :jalapeno:
11461

Nukleární hovado
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Nukleární hovado » 11 bře 2013 15:51

rekl bych, ze tu vetsi uz je asi cas presadit, a ta mensi chudak sotva vylezla :D
11500

Zpět na „Začátečnický koutek“