Jj, našel jsem si Edding 780 a 790, jenže v tý naší vesnici je prodává jen jeden velkosklad, takže bych musel vzít deset kousků a to se mi fakt nechtělo. A objednávat z netu... Drží fat tak, jak uvádí? V jednom krámě jsem však natrefil na MARKAL Pro-Line, tak snad bude dobrej... Nový štítky mám udělaný už přes týden, tak dám o víkendu report, protože beztak "musím" miláčky nafotit...
Permanentní popisovače
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 789
- Obrázky: 0
Re: Permanentní popisovače
Ahoj 
Jj, našel jsem si Edding 780 a 790, jenže v tý naší vesnici je prodává jen jeden velkosklad, takže bych musel vzít deset kousků a to se mi fakt nechtělo. A objednávat z netu... Drží fat tak, jak uvádí? V jednom krámě jsem však natrefil na MARKAL Pro-Line, tak snad bude dobrej... Nový štítky mám udělaný už přes týden, tak dám o víkendu report, protože beztak "musím" miláčky nafotit...
Ahoj edingy jsou fakt super, pošlu PM 
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
dobrá zkušenost - Tužka WAGO 210-110
anebo Pilot Twin Marker
obojí jde na kelimcích od jogurtu vidět i po roce
musel sem čistit lihem
anebo Pilot Twin Marker
obojí jde na kelimcích od jogurtu vidět i po roce
- DarthVikta
- Stálý člen
Díky za tip, Oskare
Nicméně, už to mám pořešený, ale dám alespoň reporty v průběhu sezony, jak se to vyvíjí... 
- DarthVikta
- Stálý člen
Jak jsem již psal, udělal jsem nový štítky popisovačem MARKAL Pro-Line Micro a tak nějak čekám, co to udělá. Kyti z minulýho roku popíši EDDINGem 780 (díky lobo!) a v průběhu sezony porovnám.
Když už jsem byl u toho popisování, tak jsem štítky rozdělil i podle toho, jakou barvu budou mít plody, takže 7Pot Primo, Brain Strain, Rocoto E. Red a Scotty jsou červený, NuMex S. Orange a T.S. Peach oranžový atd. Jsem zvědav, co s těmi samolepkami udělá slunce...

Když už jsem byl u toho popisování, tak jsem štítky rozdělil i podle toho, jakou barvu budou mít plody, takže 7Pot Primo, Brain Strain, Rocoto E. Red a Scotty jsou červený, NuMex S. Orange a T.S. Peach oranžový atd. Jsem zvědav, co s těmi samolepkami udělá slunce...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
... a NuMex Centennial modré 
Vypadá to hezky! Máš smysl pro detail, a to se mi líbí
Vypadá to hezky! Máš smysl pro detail, a to se mi líbí
- DarthVikta
- Stálý člen
No co co?
U NuMexe C. a Pequina jsem udělal výjimku a dal barvy podle květů a počátečních plodů, abych se v tom, tradičně, vyznal jen já
Chtělo by to více druhů folií, ale červená se mi k nim nehodila - tu mají výhradně chinesky + Rocoto... 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169