..po zadání hesla "mučíto"zde na foru jsem se podivil..žádné promo,kritika..
 ..po zadání hesla "mučíto"zde na foru jsem se podivil..žádné promo,kritika..Jak chutná vám?

Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10   

stankar1990@gmail.com
 ...bez podobné věci se nedá úspěšně projít jediný pracovní den
 ...bez podobné věci se nedá úspěšně projít jediný pracovní den  . A proto můžu jen chválit. Je to skoro tak dobrý jako můj první pokus ala sakra,co s tím vandlínem těch habanneros? Ne,teď vážně. Vychytaná pálivost,která nepřehluší chuť jídla a jen nasládá vůně tak charakteristická pro chinnese dává člověku tušit,že se nejedná o klasickou salsu. Taky jsem zkoušel tu chuť u habanneros zkombinovat s ovocem výsledek nebyl špatnej viz.omáčky-připíchnu tam recept
 . A proto můžu jen chválit. Je to skoro tak dobrý jako můj první pokus ala sakra,co s tím vandlínem těch habanneros? Ne,teď vážně. Vychytaná pálivost,která nepřehluší chuť jídla a jen nasládá vůně tak charakteristická pro chinnese dává člověku tušit,že se nejedná o klasickou salsu. Taky jsem zkoušel tu chuť u habanneros zkombinovat s ovocem výsledek nebyl špatnej viz.omáčky-připíchnu tam receptZ legislativního hlediska je nutné tento údaj uvádět. Některé komerční produkty mají dokonce napsáno spotřebujte do 3 dnů od otevření - to platí především u produktů, které jsou bez konzervačních přísad.Findejs píše:jak dlouho vydrží po otevření? Nerad bych zjistil,že jí musím spotřebovat do měsíce. Mám v plánu si mučíto objednat a druhou pro kamaráda,jako dárek.
Díky za odpověď.

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie  + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
 Ako pise mopslik, legislativa si to ziada.
 Ako pise mopslik, legislativa si to ziada.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host