Jak chutná vám?
Moruga Mučíto
Moruga Mučíto
Děkuji tímto autorovi tohoto pamlsku,že se mi trefil do chutě
..po zadání hesla "mučíto"zde na foru jsem se podivil..žádné promo,kritika..
Jak chutná vám?
Jak chutná vám?
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Re: Moruga Mučíto
Uplne nejlepsi omacka, co jsem zatim mel (nemel jsem jich moc, hlavne teda ty mene palive a sladke), prisla mi chuti akorat od vseho, ne moc sladka, ne moc slana, mozna by pro me mohla byt trosicku kyselejsi, palivosti uplne luxusni, stacilo par kapek kamkoliv a hned jsem byl v raji 
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- MARIO.GREEN
- Nový člen
- Reputace: 1
Dostal jsem ochutnávku od rytire91 a po informaci o trvanlivosti po otevření bylo jasné,že nám do firmy přišel nový výrobní materiál
...bez podobné věci se nedá úspěšně projít jediný pracovní den
. A proto můžu jen chválit. Je to skoro tak dobrý jako můj první pokus ala sakra,co s tím vandlínem těch habanneros? Ne,teď vážně. Vychytaná pálivost,která nepřehluší chuť jídla a jen nasládá vůně tak charakteristická pro chinnese dává člověku tušit,že se nejedná o klasickou salsu. Taky jsem zkoušel tu chuť u habanneros zkombinovat s ovocem výsledek nebyl špatnej viz.omáčky-připíchnu tam recept
jak dlouho vydrží po otevření? Nerad bych zjistil,že jí musím spotřebovat do měsíce. Mám v plánu si mučíto objednat a druhou pro kamaráda,jako dárek.
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
Naposledy upravil 1 dne Findejs; celkem upraveno 15x.
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Z legislativního hlediska je nutné tento údaj uvádět. Některé komerční produkty mají dokonce napsáno spotřebujte do 3 dnů od otevření - to platí především u produktů, které jsou bez konzervačních přísad.Findejs píše:jak dlouho vydrží po otevření? Nerad bych zjistil,že jí musím spotřebovat do měsíce. Mám v plánu si mučíto objednat a druhou pro kamaráda,jako dárek.
Díky za odpověď.
Sklenici Morugy mam v lednici otevřenou půl roku a je stále v bezvadné formě
http://www.seminka-chilli.cz/chilli-omacky" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Nase "homemade" omacky na baze octu mame otvorene na polici niekolko mesiacov, nic im nie je
Ako pise mopslik, legislativa si to ziada.
dík za odpovědi,omáčka je už na cestě. Doufám,že bude tak dobrá,jak tvrdí reference.
Souhlas s mopslíkem,otevřena měsíce a nekazí se,a k té pálivosti,přijde mi že se omáčka "rozležela" a pálivost je vyšší nežli po otevření někdy na podzim.
to:mario.green:Proč se ti zdá že se nejedná o salsu ? podle složení to právě salsa je a nárůst pálivosti by ukazoval na to že se omáčka přiliš dlouho nevařila.
Tak a je to tu,musím jít do lednice a líznout si
to:mario.green:Proč se ti zdá že se nejedná o salsu ? podle složení to právě salsa je a nárůst pálivosti by ukazoval na to že se omáčka přiliš dlouho nevařila.
Tak a je to tu,musím jít do lednice a líznout si