Inak tento rok som riadne pozadu... neskoro som zasadil, experimentoval so zemou takže nič nevyklíčilo
potřebuji poradit začínam
Re: potřebuji poradit začínam
pre srandu trošku
https://www.facebook.com/kukajjakrastiepaprika" onclick="window.open(this.href);return false;
Inak tento rok som riadne pozadu... neskoro som zasadil, experimentoval so zemou takže nič nevyklíčilo
takže teraz len vykúkajú. .. budúci rok s musím dať pozor a zbytočne nevymýšľať chujoviny...
Zdravím všechny, omlouvám se, že jsem se ani nestihl představit, ale mám jednu rychlou otázku.
Předevčírem jsem se vrátil domů z výletu a nezachytil jsem nástup dešťů. Mám venku ve velkých truhlících Jalapeňa, Jamaican Yellow a Habaňera. Substrát je nyní nacucanej jak houba a bojím se, aby to neodnesly nějak nevratně. Dal jsem je mimo déšť, ale nevím co teď. Počkat až přestanou deště a pak dá znova ven?
Dík, Ctirad.
Předevčírem jsem se vrátil domů z výletu a nezachytil jsem nástup dešťů. Mám venku ve velkých truhlících Jalapeňa, Jamaican Yellow a Habaňera. Substrát je nyní nacucanej jak houba a bojím se, aby to neodnesly nějak nevratně. Dal jsem je mimo déšť, ale nevím co teď. Počkat až přestanou deště a pak dá znova ven?
Dík, Ctirad.
Pokud ma kam z truhliku odtekat voda, tak neni problem. Deste by mely byt do zitrka. Jestli mas ale nejakej kombinovanej s podmiskou, tak bych tu podmisku sundal aby prebytecna voda mohla vyteci.
Oni ty deště nebudou trvat tak dlouho, takže si myslím, že je zbytečné cokoliv dělat. Já je mám venku na záhonu a vše je zatím OK.
edit: Martin byl opět rychlejší.
edit: Martin byl opět rychlejší.
Super díky za rychlou odpověď
... jinak jak to děláte, když je máte v záhonu? neřešíte?
Predpokladam ze kdo ma v zahonu, tak neresi. Ja mam na balkone a davam pryc podmisky aby voda mohla odtekat.
Já to vůbec neřeším. 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Ani není jak řešit