Nejlepší variantou pro růst bude Hoštické tekuté pro rajčata a papriky s guánem...
Scoville heat unit píše:Přešel jsem na NATURA pro celou zahradu (6,4:1,7:9) dle rady, protože rostlinka byla nevysoká a vehementně se drala do květu, v čem ji slepičince podporovaly. Cílem je nejdříve posílit rostlinku, pak až to ostatní.
O mikroprvkoch myslim nie je nic ani na samotnom obale. Doma to este raz prestudujem ale pochybujem.Filichilli píše:Scoville heat unit: jj tohle je správná kombinace, za mě ještě přidat Wuxal Calcium, kde je víc Mg a Ca, protože v tom tekutém to není a máš kompletku, co papriky potřebují prakticky .. Další mikroprvky jsou v substrátu/granulátu.
Andy33: Poměr to je dobrý, nepíšou nic o mikroprvcích. Nevím, víc bych to prozkoumal.
Květy mohou odpadávat i díky vysokým teplotám 40+, častého zalévání, vyšším poměrem dusíku, atd..
Tak nějak teoreticky neznám ,ale mrknu se..Scoville heat unit píše:Sám jsem nováček, ale z informací jsem pro sebe vydedukoval následující:
1. Růst - Hoštické tekuté pro rajčata a papriky s guánem (je tam hodně N)
2. Květ - Hoštické tekuté slepičince (je tam hodné P)
3. Plod - Tekutá Natura pro celou zahradu (je tam víc K než N) doplněná o slepičince (rostlina plodí a kvete současně)
Tato hnojiva jsou snadno k dostání a cenově dostupná.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů