Caute borci:) Pridavam po par tyzdnoch jeden mensi foto update ako sa dari tymto mojim malym krasavicam:D
Nazaciatok jedna chutovecka z prvej mensej urody:) Haba Bonda ma Jacques a to vstrede su Jolokie co som kupil niekde v Trnave. Z tychto vsetkych som spravil mangovo broskynovu omacku, chcel som aby bola hlavne sladka ale asi som to prehnal s poctom papriciek a ma skor taku zeleninovu chut:D
A nejaka ta fotecka tejto chutovo skvelej a hlavne vynosnej odrody:)
Pohlad zospodu na obidve, nezda sa to ale napocital som na tychto dvoch nieco cez 110 papriciek:) Plus tych 20 uz odtrhnutych:)
A mame tu tohto obra menom Dorset Naga, najprv neudrzala plody kvoli tomu, ze stale rychlo rastla, potom kvoli teplu lebo sa netvoril pel ale s ochladenim sa to uz zlepsilo a zacinaju vo velkom nahadzovat plody, ( keby tak prve mrazy prisli az za 2 mesiace najskor
Este pre porovnanie Habanera v 10L kvetinacoch a Naga v 65L
Samozrejme som sa uz nevedel dockat a s kamaratom sme teda dali prvu kostovku mojej Nagy, vsetko sme dopredu pripravili radsej a dali aj nejaky jogurtovy zaklad do brucha:D
Najprv bola chut papricky super stavnata, prislo mi to ako taka klasicka habanero chut, ani po prehltnuti vobec neskrabala v krku ako niektore anuunky...Prvych asi 30 sekund vobec ziadny pal..az som si zacal mysliet, ze sa niekde stala chyba ale po dalsej asi minute sa to stale stupnovalo a stupnovalo a....nastal uz len pot,krik a plac:D Snazil som sa to nezapijat mliekom co najdlhsie ale mam taky pocit, ze som to nevydrzal ani po maximum:D
Asi po 10 minutach to uplne preslo a z nicoho nic mi ostala zima:D Stava sa to aj vam po konzumacii niecoho extremneho?:D
Koniec koncov, som rad, ze som uspesne zdolal moj prvy milion+ a nabuduce uz to bude len a len lepsie:)
Prajem pekny vikend, chili zdar:)