ja už tak sklízel ale Jalahot F1 těch je mraky a všechny zrale ale senorita proste ne a ne a ne ale potřebuju alespoň jeden plod na semenaFilichilli píše:Jalapena co mají 15 cm ?No tak to máš luxusní. Mě taky furt rostou, jediné zralé Jalapeno Early
Zelených je několik kilo, ale to nevadí, chtěl jsem je primárně zavařit červené v nálevu. Jo vlastně, tu jednoletou jala už mám skoro celou červenou, na ní bych zapomněl skoro..
Tak to můžu potvrdit ... Jalahot F1 je divoch, dozrává od července a plodí vesele dál. Je to v tuzemsku vyšlechtěná raná odrůda pro středoevropské podnebí ...proki73 píše:ja už tak sklízel ale Jalahot F1 těch je mraky a všechny zrale ale senorita proste ne a ne a ne ale potřebuju alespoň jeden plod na semenaFilichilli píše:Jalapena co mají 15 cm ?No tak to máš luxusní. Mě taky furt rostou, jediné zralé Jalapeno Early
Zelených je několik kilo, ale to nevadí, chtěl jsem je primárně zavařit červené v nálevu. Jo vlastně, tu jednoletou jala už mám skoro celou červenou, na ní bych zapomněl skoro..
Až změkne a začne sesychat. Potom jde i lehce odloupnout od stonku i se stopkou ... to je nejlepší indikátorMartinS píše:Jak dlouho tedy nechavate na rostline papricku kdyz ji chcete na semena? treba ty 2-3 tydny od dosazeni finalni barvy?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti