Zdravím
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 698
- Obrázky: 0
Re: Zdravím
Jojo, dík, tam už jsem brouzdal. Měl jsem v plánu něco ostřejšího.
Ale všecko je na začátku, o všem se bude uvažovat. Láká mě Habanero red, nebo něco z Frutescens, kupř. Mem Jolokia třeba, prý jsou odolné proti škůdcům. 
Vítej noví kamaráde jsem rád že ses rozhodl pro studium bez zbytečného vyptávání ovšem žádný učený z nebe nespadl a pokud nebudeš něco moct najít tak piš od toho je fórum a zdejší kolegové pěstitelé a samozřejmě i já ti rádi poradíme v čem bude třeba a dovol abych rovnou vyvrátil první omyl a to že se vysévá od ledna do března vysev v prosinci je vhodný jen pokud jsou rostliny určeny na záhon
no pokud to budeš mít na doma jak jsi psal tak bych to nechal tak na půlku února a i tak tomu budeš muset přisvěcovatJacopo.F. píše:Aha, díky. Takže mám čas o měsíc déle, minimálně do ledna.
- Jacopo.F.
- Stálý člen
No tak to mám na to studium fůůru času.
Díky za radu, počkám tedy do února.
- Jacopo.F.
- Stálý člen
Tož semínka Rocoto Red a Habanero Chocolate jsou doma. Ještě jsem přiobjednal Twillight a Zimbabve Red. Takže co ještě? Substrát, perlit, postřikovač, květináče, pařník, později hnojivo, světlo .... uf, no, cesta je daleká..... 

- Jacopo.F.
- Stálý člen
A je zaseto.
11 semínek Rocoto Red, 11 semínek Habanero Chocolate. V rašelinových tabletách v minipařníku z Globusu za stovku. Ještě nějak dořešit přitápění... 

- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
já jsem to šoupnul na radiátor kam jsem položil pětku polystyrén
Teplotu jsem nijak zvlášť neměřil, spíš jen od oka, ale vyšlo mi cca 80% semínek... Nechtěl jsem nijak investovat, proto jsem zvolil takové řešení....
Hodně úspěchů přeju...
Teplotu jsem nijak zvlášť neměřil, spíš jen od oka, ale vyšlo mi cca 80% semínek... Nechtěl jsem nijak investovat, proto jsem zvolil takové řešení....
Hodně úspěchů přeju...