Tak i já se přidám, před chvili jsem dorazil domů. Všem účastníkům děkuji za supr akci, poznal jsem zase nové tváře, všichni byli naprosto v pohodě, dali jsme řeč, s některými i něco navíc u baru. Za moravskou sekci uděluji celé akci velkou jedničku s papričkou!!!!
Co se týče Chilli pointu a pak i černé perly, tak si myslím, že to je zážitek, který by měl poznat každý, co něco dělá do pálivého. Zážitek jak kulturní (profesionalita personálu, celková atmoška restaurace), tak samozřejmě i gastronomický. Jsem velmi rád, že jsem tam mohl zajít, navíc s takovou super partou hic!
Vánoční chilli besídka
Re: Vánoční chilli besídka
Byla to velmi povedená taškařice . Perla byla fantazie na jazýčku a společnost velmi příjemná. Děkuji všem za krásnou vánoční besídku .
-
- Stálý člen
- Reputace: 3410
- Obrázky: 0
Zdarec!!! Jelikož sem se podvakrát nemohl zůčastnit Pražskýho setkání tak jsme s Fabošem a Týdžejem vyrazili do matičky měst Práglu. Nevím jak je to možné, ale zase nám ve vlaku došlo pívo... V Práglu Chilli point , perla už po třetí , věrnostní karta Klubu Přátel Žehu nám s MartinemS přihrála zadax Zacapu 23let stařičkou na spláchnutí a nemohla ani chybět fotečka s kuchtíkem!!! Na Růžku v pohodě než se dotřepal ničema Pražák i kumpánem Scooem a bylo veselo!!! Díky Bacule s Palkem ze dárečky,Kartuzovi za řízky, všem za semínka a plody, MartinoviS on ví za co a Dědkovi za noční řízek!!! Nemohl sem usnout poněvatž se Dědek nacpával řízkama, oplatkama a dával si čouda Startek. Dědkův raní smích s Kutné Hory s kofim v ruce byl už známý raní rituál... Po rozločení z klukama z Boleslavi jsme jeli na metro dali si u Pinkasů škopek na rozlučku , koupili plechy do vlaku a tradá směr Brno. Díky za poznání nových tváří viz Chris, Kartuz,Scoo,Petr Polášek a s Golonkou i zcela výmečně i nějaký jemný dámský likér na výčepu.
Takže věřte že se za vámi zcela jistě opět někdy přijedu podívat!!!
PS. Cestofka Baron frčí dál...
Takže věřte že se za vámi zcela jistě opět někdy přijedu podívat!!!
PS. Cestofka Baron frčí dál...
Naposledy upravil 2 dne Baron z Žop; celkem upraveno 9x.
-
- Stálý člen
-
- Stálý člen
- Reputace: 2919
- Kontaktovat uživatele:
Byla to super akce, škoda, že jsem musel pádit tak brzo. Rád jsem Vás zase viděl a i poznal nové tváře. Díky za super atmosféru a vše ostatní. Těším se na další setkání s Vámi.
-
- Stálý člen
- Reputace: 212
Ahojky. Byl jsem rád, že jsem opět mohl jet do Prahy s Prahou. A Vám všem bych chtěl moc poděkovat, že jsem tam mohl s Vámi být. Jste skvělá bandička. Všichni super . Návštěva Chilli Point , prostředí, papů nemělo chybu. Ještě než jsem odcházel, už jsem litoval, že jsem nešel do perly. Na Růžku taktéž . Ani to pivo mi nevadilo. Taaaak, Praha v rachotě, já po odp. V rest. Start. Jedno na Pha... Až budu vědět jak, tak přidám foto. Jsem tele. Ještě jednou dík.
-
- Stálý člen
Kubo zdar!!! Nevěš hlavu!!! Já taky s tím maturuju pokaždé když chcu vložit fotky... Holt sem tupej jak majzl!!! Ale ty děláš vlastně na brusírně!
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1020
A taky já musím napsat pár řádků. Byl to opět skvělý weekend, první dojem z návštěvy pointu parádní, jídlo taky. Trošku jsem měl z toho bubáky ale carpaccio skutečná lahůdka, jenom lehonký pal. Pokračování na Růžku také. Díky všem za semínka, Obzvlášť Bacule za vánoční pozornosti (nakládaný vykrajovaný minisýrečky, mandličky, kytičky . Zvláště Šárinka děkuje Baronovi za sušené masíčko.Hodinu po návratu z Prahy na Prahu zbylo
Tak zase někdy příště
Tak zase někdy příště