Tak i já se přidám, před chvili jsem dorazil domů. Všem účastníkům děkuji za supr akci, poznal jsem zase nové tváře, všichni byli naprosto v pohodě, dali jsme řeč, s některými i něco navíc u baru. Za moravskou sekci uděluji celé akci velkou jedničku s papričkou!!!!
Co se týče Chilli pointu a pak i černé perly, tak si myslím, že to je zážitek, který by měl poznat každý, co něco dělá do pálivého. Zážitek jak kulturní (profesionalita personálu, celková atmoška restaurace), tak samozřejmě i gastronomický. Jsem velmi rád, že jsem tam mohl zajít, navíc s takovou super partou hic!
Vánoční chilli besídka
Re: Vánoční chilli besídka

Byla to velmi povedená taškařice

-
- Stálý člen
- Reputace: 3469
- Obrázky: 0

Takže věřte že se za vámi zcela jistě opět někdy přijedu podívat!!!

PS. Cestofka Baron frčí dál...
Naposledy upravil 2 dne Baron z Žop; celkem upraveno 9x.
-
- Stálý člen
-
- Stálý člen
- Reputace: 2978
- Kontaktovat uživatele:
Byla to super akce, škoda, že jsem musel pádit tak brzo. Rád jsem Vás zase viděl a i poznal nové tváře. Díky za super atmosféru a vše ostatní. Těším se na další setkání s Vámi.
-
- Stálý člen
- Reputace: 212
Ahojky. Byl jsem rád, že jsem opět mohl jet do Prahy s Prahou. A Vám všem bych chtěl moc poděkovat, že jsem tam mohl s Vámi být. Jste skvělá bandička. Všichni super . Návštěva Chilli Point , prostředí, papů nemělo chybu. Ještě než jsem odcházel, už jsem litoval, že jsem nešel do perly. Na Růžku taktéž . Ani to pivo mi nevadilo. Taaaak, Praha v rachotě, já po odp. V rest. Start. Jedno na Pha... Až budu vědět jak, tak přidám foto. Jsem tele. Ještě jednou dík. 

-
- Stálý člen
Kubo zdar!!! Nevěš hlavu!!! Já taky s tím maturuju pokaždé když chcu vložit fotky... Holt sem tupej jak majzl!!! Ale ty děláš vlastně na brusírně!
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1034
A taky já musím napsat pár řádků. Byl to opět skvělý weekend, první dojem z návštěvy pointu parádní, jídlo taky. Trošku jsem měl z toho bubáky ale carpaccio skutečná lahůdka, jenom lehonký pal. Pokračování na Růžku také. Díky všem za semínka, Obzvlášť Bacule za vánoční pozornosti (nakládaný vykrajovaný minisýrečky, mandličky, kytičky
. Zvláště Šárinka děkuje Baronovi za sušené masíčko.Hodinu po návratu z Prahy na Prahu zbylo
Tak zase někdy příště

Tak zase někdy příště