A jak jsem včera večer slíbil, tak dnes činím. Trochu jsem detailněji nafotil to, co roste mimo fóliák. Venku mám celkem 33ks chilli kytek, 6ks baccatum a zbytek jsou annuumky. Z baccat mám po dvou kusech Aji White Fantasy a Bishop's Crown, po kuse pak Aji Brazilian a Aji Lemon Drop. Annuumky jsou vždy po kuse, vyjma všech druhů Jalapeňo, ty mám vždy po dvou. Těším se totiž na nakládané řezy večer k televizi.
Málopálivky a mix chilli ve skleničkách mám ve většině již sežráno, zbývá jen 25 skleniček, z toho je 10ks sprclé Caroliny Reaper a 5ks oranžového Haba, nějaký Lemon Drop. Omáček mám 8 sklenic svých (4 druhy), 4 podarované, plus 4 chilli s dýňovou omáčkou ve velkých zavařovačkách, začal jsem z nich dělat dýňovou polívku... takže kdyby měl někdo cestu kolem a už neměl své zásoby, rád podaruji. Jinak je nestačíme sníst než budou čerstvé. O sušené zásobě raději ani nemluvím, letos zřejmě sušit vůbec nebudu.
Dost keců, jde se na fotky:
Aji Brazilian, zatím bez plodů

Aji White Fantasy, detail plodu

Black Pearl

Black Scorpion Tongue

Black Scorpion Tongue, plod

Cayenne yellow

Fish Pepper

Golden Nugget

Jalapeňo Farmers

Jalapeňo Maylon, plody mi už přerůstají přes prsty

přezimovaná Aji Lemon Drop

Pepperoncini

Serrano

Tunisian Baklouti

Tunisian Baklouti, plod
Z venkovní galerie chybí jen přezimovaný Ring of Fire (zastavil se v růstu na cca. 30cm), Peter Penis Orange bez plodu a Elephant's Trunk. Na tom jsem dnes objevil mravence jak si pasou mšice, takže večer bude nutný zásah.
A příště se pokusím nafotit něco hezkého z chinensek... Palu zdar!!!