Balkon 2016
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2016
To Habanero jsem loni podcenil taky. Dostal jsem ho v balíčku a těžce bez respektu ho celý rozkousal a ono mě taky bez respektu těžce upálilo. Dneska jím s pokorou i sladké papriky 

- mab
- Stálý člen
- Reputace: 401
Karolína mě překvapila, najíždí opravdu pomalu a neskutečně dlouho, dal jsem si jen kousek, zbytek šel do omáčky. Ale musím vyzkoušet znova, bavila mě a byl jsem po ní jako opilejbajajanik píše: som zvedavý, čo urobím, keď donesie karolínku![]()

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
to je to množství endorfinu a když jí sníš celou a dáš to tak je to ještě lepší ten pocit žes něco takového dal je taky supermab píše:Karolína mě překvapila, najíždí opravdu pomalu a neskutečně dlouho, dal jsem si jen kousek, zbytek šel do omáčky. Ale musím vyzkoušet znova, bavila mě a byl jsem po ní jako opilejbajajanik píše: som zvedavý, čo urobím, keď donesie karolínku![]()

- bajajanik
- Stálý člen
- Reputace: 101
takže to vidím, že to zas dám bez rešpektu a hanbyVasjis píše:to je to množství endorfinu a když jí sníš celou a dáš to tak je to ještě lepší ten pocit žes něco takového dal je taky supermab píše:Karolína mě překvapila, najíždí opravdu pomalu a neskutečně dlouho, dal jsem si jen kousek, zbytek šel do omáčky. Ale musím vyzkoušet znova, bavila mě a byl jsem po ní jako opilejbajajanik píše: som zvedavý, čo urobím, keď donesie karolínku![]()

Akorat bacha na Carolinu vs prazdny zaludek. Dal jsem si jednou celou ke kafi dopoledne a za hodinu krece jako prase, ktere trvaly tak pul hodiny.
Je dobre si predtim dat nejaky mlecny vyrobek ve vetsim mnozstvi

- Vasjis
- Stálý člen
přesně nebo něco opravdu mastného a jak začnou křeče tak hasit ale většinou ti to nepomůžeMartinS píše:Akorat bacha na Carolinu vs prazdny zaludek. Dal jsem si jednou celou ke kafi dopoledne a za hodinu krece jako prase, ktere trvaly tak pul hodiny.

- bajajanik
- Stálý člen
- Reputace: 101
vďacha chlapci. budem na to myslieť pred požitím. hasiť potom moc nechcem, nech mám poriadny zážitokVasjis píše:přesně nebo něco opravdu mastného a jak začnou křeče tak hasit ale většinou ti to nepomůžeMartinS píše:Akorat bacha na Carolinu vs prazdny zaludek. Dal jsem si jednou celou ke kafi dopoledne a za hodinu krece jako prase, ktere trvaly tak pul hodiny.
Je dobre si predtim dat nejaky mlecny vyrobek ve vetsim mnozstvinezbyde ti nic jiného než si to užít

- Vasjis
- Stálý člen
není to vůbec příjemný ležíš když máš kde jinak klečíš, sedíš a snažíš se dýchat mezi křečemabajajanik píše:vďacha chlapci. budem na to myslieť pred požitím. hasiť potom moc nechcem, nech mám poriadny zážitokVasjis píše:přesně nebo něco opravdu mastného a jak začnou křeče tak hasit ale většinou ti to nepomůžeMartinS píše:Akorat bacha na Carolinu vs prazdny zaludek. Dal jsem si jednou celou ke kafi dopoledne a za hodinu krece jako prase, ktere trvaly tak pul hodiny.
Je dobre si predtim dat nejaky mlecny vyrobek ve vetsim mnozstvinezbyde ti nic jiného než si to užít
ale slová sú slová, uvidím aká bude realita