... Praha je churav, tak už trénuj na sraz LOBO balkon 2016
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: LOBO balkon 2016
Si žereš
... Praha je churav, tak už trénuj na sraz

... Praha je churav, tak už trénuj na sraz Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Počasí nám přeje a je to vidět, nevydařené léto je v podstatě již dávno zapomenuté a sklízí se jedna radost. Odhaduji že nyní jsem v půlce letošní sklizně. Zatím jsem na čísle 1252g superhotů a ještě jednou tolik očekávám. Naganera už jsou sklizena ze 2/3 ale zase Bhut jolokie jak chocolate tak orange jsou většina ještě zelených, stejně tak 7Pot White a Jonah čekají na první velké sběry. Bhut Orange Copenhagen snad plodí neustále bez odpočinku a bude muset na zimu domu protože v tuhel chvíli jsou na ní desítky miniplodů a je škoda je nechat ladem, navíc když rostlinka má do 50ti cm tak je to pohoda. Pomalu také začínám přemýšlet jak uchovat JPGS mutanta jestli nechat zazimovat a nadělat řízky až na jaře a nebo nadělat nějaké řízečky už ted respektive na konci sezony baj voko za měsíc co myslíte ? Kdo řízkuje pravidelně ? Chtěl bych použít Rockwooly
jinak taky každý den už asi 14dní v kuse kuchám nějaký papriky a tahám z nich semínka a docela často nachazím v plodehc další plody a nejvíce to je u odrůdy B.O.C. dokonce jsm našel jedno semínko v plodu, který rostl uvnitř jiného plodu.
A tady nějaký ty fotky :

B.O.C.

jinak taky každý den už asi 14dní v kuse kuchám nějaký papriky a tahám z nich semínka a docela často nachazím v plodehc další plody a nejvíce to je u odrůdy B.O.C. dokonce jsm našel jedno semínko v plodu, který rostl uvnitř jiného plodu.
A tady nějaký ty fotky :
B.O.C.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9674
- Kontaktovat uživatele:
Já jdu zitra sklizet a sušit, omáček už mám pár tak jeste neco uvarím 
- Jahodove_pyre
- Stálý člen
- Reputace: 229
Co se řízků týká, tak ja bych udělal už teď. A kytku zkusil pak zazimovat. Ale je to jen můj názor...