smím li vědět jak docílit takových krasavců? Já mám rostlinky aktuálně ve 2l květináčích a půjdou do velkých ale všechny se mi na balkon nevlezou
 smím li vědět jak docílit takových krasavců? Já mám rostlinky aktuálně ve 2l květináčích a půjdou do velkých ale všechny se mi na balkon nevlezou  tak bych je třeba nechal v těch aktuálních a uvidělo by se...
 tak bych je třeba nechal v těch aktuálních a uvidělo by se... smím li vědět jak docílit takových krasavců? Já mám rostlinky aktuálně ve 2l květináčích a půjdou do velkých ale všechny se mi na balkon nevlezou
 smím li vědět jak docílit takových krasavců? Já mám rostlinky aktuálně ve 2l květináčích a půjdou do velkých ale všechny se mi na balkon nevlezou  tak bych je třeba nechal v těch aktuálních a uvidělo by se...
 tak bych je třeba nechal v těch aktuálních a uvidělo by se... )
 )Jedná se s největší pravděpodobností o intumescenci, na listech se objevují v blízkosti žilnatiny (systém cév kterými jsou vedeny živiny) drobné bradavičnaté útvary. Útvary jsou buňky, které z důvodu vysoké vzdušné vlhkosti nebo z důvodu dlouhodobější nadměrné zálivky hypertrofují.
letos sem mi objevila na "serenade" podminky stejne jako ostatnioskar69 píše:hola kolego, bradavice bude citace ze stranek seminka-chilli:Jedná se s největší pravděpodobností o intumescenci, na listech se objevují v blízkosti žilnatiny (systém cév kterými jsou vedeny živiny) drobné bradavičnaté útvary. Útvary jsou buňky, které z důvodu vysoké vzdušné vlhkosti nebo z důvodu dlouhodobější nadměrné zálivky hypertrofují.
 neresim to v zahonu se to srovna
 neresim to v zahonu se to srovna  spodni patra listu navic postupne trham
 spodni patra listu navic postupne trham 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host