Balkon 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2016
Tak to potom jo a místo kterým disponuješ ti trošku závidím. My máme jen 2+1 ale taky 2 balkony 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Ja vyrost v baraku a teď jsem v byťe takže i když na poměry mame velky byt tak tu mam stejně klaustrofobii a nemam kam bych všechny věci co bych chtel dal. ( lyže,kola na auto atd.) a dolu do sklepa tam tomu moc neveřim tam skladuju jen substrat na chilliBullets píše:Tak to potom jo a místo kterým disponuješ ti trošku závidím. My máme jen 2+1 ale taky 2 balkony
-
- Stálý člen
To mame podobne takze jsem si zvykl na tu "volnost". Ted co mam vlastni zivot tak zatim 2+1 ale to nam nevydrzi kvuli mista si myslim... nejvice mi chybi posezeni na zahradce, grilovacky atak :-( proste traveni volneho casu venku v prirode
- Vasjis
- Stálý člen
Uplně přesně my si poridily kola akdyž je možnost jedem na kolo kolem ČB. A až totu doplatime budem koukat po baraku taky to tu nevydim naporad ale kolem ČB. Jsou to hrozny rakety když chceš ab to nejak vypadalo tak 4 mil. Je minimum ;( a to jaksi z meho a manželky platu je do duchodu ;(Bullets píše:To mame podobne takze jsem si zvykl na tu "volnost". Ted co mam vlastni zivot tak zatim 2+1 ale to nam nevydrzi kvuli mista si myslim... nejvice mi chybi posezeni na zahradce, grilovacky atak :-( proste traveni volneho casu venku v prirode
-
- Stálý člen
Ani mi nemluv ty cenovky jsou fakt hrůza. My navíc řešíme jestli zůstaneme v lokalitě kde pracujeme nebo v lokalitě kde máme rodinu. Přecejenom je to od sebe cca 70km a v případě prcka by byla žena na všechno sama což moc nechci
jak se říká život je boj!

- Vasjis
- Stálý člen
Tak my jsem 75km od všech ale máme tu práci kamarády manželka tu studovala atd. má to tady ráda má dobrou práci kde jí to baví tak budem určitě tady a prcka hold budem muset nějak dát nebo nějaká tetička - babička zajede 75km dneska není problém 45min a jsi tamBullets píše:Ani mi nemluv ty cenovky jsou fakt hrůza. My navíc řešíme jestli zůstaneme v lokalitě kde pracujeme nebo v lokalitě kde máme rodinu. Přecejenom je to od sebe cca 70km a v případě prcka by byla žena na všechno sama což moc nechcijak se říká život je boj!
-
- Stálý člen
Jo tak my tu šli jen kvůli práce žádné jiné pouto jsme tady neměli. Fajn že máte představu kde budete
my se musíme ještě rozhodnout... Zase se nám nechce vracet k rodnému domovu kvůli práce a s tím souvisejících věcí

- Vasjis
- Stálý člen
Naprosto chápu tak hodně štěstí z rozhodovánímBullets píše:Jo tak my tu šli jen kvůli práce žádné jiné pouto jsme tady neměli. Fajn že máte představu kde budetemy se musíme ještě rozhodnout... Zase se nám nechce vracet k rodnému domovu kvůli práce a s tím souvisejících věcí