2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
Hmmm povedené
Co je to za AJI?
Krásné 
Kamaráde, je to pineapple a yellow.BlueShark píše:Hmmm povedenéCo je to za AJI?
Krásné
Ahoj
jak ti ty krásné rostlinky co je máš venku pod přímým sluncem zvládají ty současné teploty ?
Já mám balkón na jih, celý den až do 16.oo jsou ve stínu a po 40minutách když na ně začne
svítit sluníčko tak se listy začínají různě kroutit, některé špičkama do kruhu jako když si baby
dělají na hlavě natáčky
Je to normální ? Začlo to až teď když jsou ty strašné vedra.
Jsem začátečník, pěstuju letos poprvé, mám jen okrasky Prairie fire, Thanksgiving chilli a Sparkler

jak ti ty krásné rostlinky co je máš venku pod přímým sluncem zvládají ty současné teploty ?
Já mám balkón na jih, celý den až do 16.oo jsou ve stínu a po 40minutách když na ně začne
svítit sluníčko tak se listy začínají různě kroutit, některé špičkama do kruhu jako když si baby
dělají na hlavě natáčky
Jsem začátečník, pěstuju letos poprvé, mám jen okrasky Prairie fire, Thanksgiving chilli a Sparkler
A jak dlouho jsou venku už, zažily už delší slunce než byly ty vedra...modrymax píše:Ahoj![]()
dělají na hlavě natáčkyJe to normální ? Začlo to až teď když jsou ty strašné vedra.
![]()
![]()
Ahoj všem.modrymax píše:Ahoj![]()
dělají na hlavě natáčkyJe to normální ? Začlo to až teď když jsou ty strašné vedra.
![]()
![]()
Něž tisíc slov, stačí pár fotek. Papričky si to tam v tomto počasí vyloženě užívají. Dostávají výluh z koňského hnoje, prostě rostou a co je hlavní, tak plodí!
Jen jedna medusa byla taková do oranžova a trošku seschlá, tak jsem jí ochutnal...mňam
. On to bude zase nějaký kříženec, protože medusa normálně nepálí, ale tahle
První zralá sweet mini (dceři chutnala
)Jeden z PPP
PPP celá rostlina
Loco detail
Loco celek
Aji pineapple dělá neskutečný deštník
Aji pineapple detail plodů
???
Etna za týden obrostla tak, že nejsou vidět plody na hlavním výhonu.
Aji yellow na kompostu 2x
Detail aji yellow plodů
(ne)calico
Celek 1
medusa
další (ne)calico
Celek 2
Moje noname Mexico
Roste a plodí krásně...
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
No pěkný soudky..... U nás taky snedena první sveet mini bohužel jedna pro celou rodinu.... Jen poškádlila žaludky, ale tvé dceři dávám za pravdu..... Dobrá a keříky osypaný...