Pedro-druhé velké pěstování
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 821
- Obrázky: 0
Re: Pedro-druhé velké pěstování
Pedro až mi srdce zaplesalo, to je fak parádní. Moc ti fandím
Děkuji za chválu. Je neuvěřitelný, jak rostliny díky teplu, světlu a dostatku vody jedou. Vše jen s minimem hnojiva.
Uvidím za necelé dva měsíce, až se vrátím. Ale tady, když píchneš hrábě do země, tak povedou... tak snad to bude ok.
Uvidím za necelé dva měsíce, až se vrátím. Ale tady, když píchneš hrábě do země, tak povedou... tak snad to bude ok.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Vítám Tě v kotlince, šéfe!
Moc krásný rostliny i mlsoty
Moc krásný rostliny i mlsoty
A co nového Pedro?
Tak po dovolené v ČR jsem zpět na místě dění. Musím říct, že je mi až líto, jak dostali holky na prdel. Prostě se o to nikdo nestaral. Ale naštěstí rostou... i když cca 6 kusů to odneslo. Včera jsem přihnojil, tak snad to k něčemu bude. Období dešťů paprikám nesvědčí. Jinak počasí zde je asi jako teď u nás. Sice tepleji, ale stále zataženo.
Nechal jsem záhony vyplet. A místo těch co odešli je vyseta mrkev a petržel, taky budou kedlubny, ředkvičky a salát. Prostě další záhony.
Přikládá pár fotek. Africká kráska má asi 2 metry, ale našel jsem na listech plíseň, doufám, že se to nerozšíří.
Jo a historka... než jsem odjel, tak začínali plodin kapie. No a jednoho dne jeden místní aktivní domorodce natrhal všechny papriky a donesl je do kuchyně bílým kolegům. Ty ho zjebali, že to musí dohrát, ale borec že ne, že je to dobrý, což samozřejmě nebylo a jen se vyhodily dvě hrsti papriky...blbec.
Teď nějaké foto.
ř
Nechal jsem záhony vyplet. A místo těch co odešli je vyseta mrkev a petržel, taky budou kedlubny, ředkvičky a salát. Prostě další záhony.
Přikládá pár fotek. Africká kráska má asi 2 metry, ale našel jsem na listech plíseň, doufám, že se to nerozšíří.
Jo a historka... než jsem odjel, tak začínali plodin kapie. No a jednoho dne jeden místní aktivní domorodce natrhal všechny papriky a donesl je do kuchyně bílým kolegům. Ty ho zjebali, že to musí dohrát, ale borec že ne, že je to dobrý, což samozřejmě nebylo a jen se vyhodily dvě hrsti papriky...blbec.
Teď nějaké foto.
ř
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
No dostávaj zabrat fest tak nějakej igelit nad ně ne ? 3x3m víc to není ne ? co je to růžoví ?
Můj tip je: Ti rostlina, neboli Cordyline fruticosa.
Pedro je to super!
Pedro je to super!