Pedro-druhé velké pěstování
Re: Pedro-druhé velké pěstování
Myslím na všechny, kterým jsem napsal SZ.
Ahoj všem.
Začíná tady u mne pomalu, ale jistě období dešťů. Moje "pískoviště" prošla malou změnou, protože jedna bouřka dala rostlinám pěkně zabrat. Nyní je to v pořádku a rostliny jsou částečně chráněné před sluncem i deštěm. Co se týká samotných rostlin, tak 2 kusy nepřežily přeřazení, ale jinak vše roste a některé jdou do květů.
To že nevím, kam jsem kterou odrůdu dal je popsané ve vlákně u loba. Ale některé si pamatuji, ale jen některé.
Budu se příští týden vracet do ČR, ale kolega mi slíbil, že se bude z mne starat a bude mi posílat občas foto. Zaučil jsem i 2 místní ve strání se o rostliny. Kupodivu to zvládají.
Jinak počasí je tady takové proměnlivé, deště by měly přijít, ale i tak prší každý den nebo noc, ale jen chvíli. Zatím jsem zažil jen dva hodně deštivé dny. Teplota klesla na 33°C když je jasno a 27°C při dešti. V noci je cca 24°C. Vlhkost je stále kolem 75%.
Obrázky dodám v editaci, neboť se mi nechtějí zobrazit...
Edit:
Celkový pohled na moje "pískoviště"

Detail střechy

A takhle to roste...

Španělské kápie

?

Jala telica

Mutant medusa

Holky fatalii chocolate, yellow a white

Black pearl ve stínu

A místní krasavice, která plodí a kvete jako o život. Řekl bych, že je to místní ustálená odrůda, která se tu prodává na každém trhu. Detail koupených papriček přikládám.

Začíná tady u mne pomalu, ale jistě období dešťů. Moje "pískoviště" prošla malou změnou, protože jedna bouřka dala rostlinám pěkně zabrat. Nyní je to v pořádku a rostliny jsou částečně chráněné před sluncem i deštěm. Co se týká samotných rostlin, tak 2 kusy nepřežily přeřazení, ale jinak vše roste a některé jdou do květů.
To že nevím, kam jsem kterou odrůdu dal je popsané ve vlákně u loba. Ale některé si pamatuji, ale jen některé.
Budu se příští týden vracet do ČR, ale kolega mi slíbil, že se bude z mne starat a bude mi posílat občas foto. Zaučil jsem i 2 místní ve strání se o rostliny. Kupodivu to zvládají.
Jinak počasí je tady takové proměnlivé, deště by měly přijít, ale i tak prší každý den nebo noc, ale jen chvíli. Zatím jsem zažil jen dva hodně deštivé dny. Teplota klesla na 33°C když je jasno a 27°C při dešti. V noci je cca 24°C. Vlhkost je stále kolem 75%.
Obrázky dodám v editaci, neboť se mi nechtějí zobrazit...
Edit:
Celkový pohled na moje "pískoviště"
Detail střechy
A takhle to roste...
Španělské kápie
?
Jala telica
Mutant medusa
Holky fatalii chocolate, yellow a white
Black pearl ve stínu
A místní krasavice, která plodí a kvete jako o život. Řekl bych, že je to místní ustálená odrůda, která se tu prodává na každém trhu. Detail koupených papriček přikládám.
Naposledy upravil 1 dne Pedro; celkem upraveno 4x.
Umřel bych v takovém počasí. Zvlášť ta vlhkost mi připadá děsivá.
-
- Stálý člen
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
nech sa imdari i pocas tvojej nepritomnosti a nezabudni im zobrat darcek v podobe hostickeho hnojiva
Vlhkost je v pohodě, díky ní se dají snést ta vedra...
Hoštice jim jistě dovezu, bez toho to nejde.
Hoštice jim jistě dovezu, bez toho to nejde.
No tak to je bomba
luxusní přístřešek to je fakt luxus

Díky, já ho nestavěl, jen jsem jim řekl co a jak chci. No a musela být kontrola. Ale kluci jsou šikovný. Udělali to propustný, vše dle instrukcí.lobo píše:No tak to je bombaluxusní přístřešek to je fakt luxus