Naopak ta pasta vypadá parádně a jak jsem psal někde výše - těch receptů a variant jak připravit fazolovou pastu je opravdu nespočet a myslím si, že fantazii se meze nekladou, takže jen tak dál
 Naopak ta pasta vypadá parádně a jak jsem psal někde výše - těch receptů a variant jak připravit fazolovou pastu je opravdu nespočet a myslím si, že fantazii se meze nekladou, takže jen tak dál  
 ). Pokud by někdo měl zájem, tak 2x mám ještě tyto:
 ). Pokud by někdo měl zájem, tak 2x mám ještě tyto: 

Jak rostou a nabiraji do sirky, tak rozestup od pasku postupne zvetsuji. U nekterych velkych mam uz i tech 10cm a vice.
 Jak rostou a nabiraji do sirky, tak rozestup od pasku postupne zvetsuji. U nekterych velkych mam uz i tech 10cm a vice.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host