to Strato3: Vůbec se neomlouvej Naopak ta pasta vypadá parádně a jak jsem psal někde výše - těch receptů a variant jak připravit fazolovou pastu je opravdu nespočet a myslím si, že fantazii se meze nekladou, takže jen tak dál
Protože mé příšerky už jsou od posledního focení trochu větší, tak přikládám jejich progres.
Konečné číslo se zastavilo na 36 rostlinkách, které postupně začínám snižovat (ideálně na 20-30 rostlin). Například nový domov jsem už našel pro 7 Pod Caramel a Fatalii Chocolate u Ernesta (díky Ti chlape, ať rostou ). Pokud by někdo měl zájem, tak 2x mám ještě tyto:
7 Pod Katie
Aji Pineapple
Bhut Jolokia Assam Red
Bhut Jolokia Yellow
Bishop Crown
Black Pearl
Habanero Red
Manzano Rocoto Red
Rocoto Giant
Squash Jamaican Yellow
Jinak aniž bych o to nějak zvlášť usiloval, tak jsem zjistil, že se mi vyklubala jedna "perla" a to doslova - Black Pearl (od Pedra) - neskutečně hustá, od počátku se krásně rozvětvuje.
Ani další ale nejsou k zahození a mám z nich ohromnou radost. Níže Pimenta Puma, Squash Jamaican Yellow (od Berryho161) a Manzano Rocoto Red (od MartinaS).
Ještě jednou díky všem za semínka minulý rok a zbytku za podporu!
Cau Martine, mam je hoodne blizko - v prumeru kolem 5cm ...a jak to vypada, tak jim to jen prospelo. Jak rostou a nabiraji do sirky, tak rozestup od pasku postupne zvetsuji. U nekterych velkych mam uz i tech 10cm a vice.